1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vítěze nepoznal a Boskovice tak ztratily dva body


Branky


10

Ve 25. kole přivítali Boskovice tým z Kunštátu. Zápas nabídnul mraky šancí na obou stranách, a právě množství neproměněných šancí udělalo za hrdiny oba brankáře, jak domácího Bednáře, tak hostujícího Loukotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V první obrovské šanci se objevil Lukáš Sychra, osamocen na velkém vápně však jen těsně přestřelil Loukotovu svatyni. Po další šanci se již na ukazateli měnilo skóre, Pokorný využil zaváhání defenzívy Kunštátu, prošel kolem obránce a před Loukotem nahrál míč na Sychru, který nás poslal do vedení - 1:0. Boskovice byly dále tím aktivnějším týmem, ve 23. minutě vyslal Paděra na steč Pokorného, který už mohl pelášit sám na Loukotu, jenže hostující Videman srovnal Mildu na zem jak v „judu“. Pan rozhodčí však za tímto neviděl nedovolený zákrok, a tak z nadějné šance byl jen vrácený míč soupeři… Po 30. minutě se do šancí začali dostávat také hosté, nejprve Fadrný blokoval střelu Bělehárdka a o minutu později poslal Videman do vápna míč, který propadl až na tyč. Ke konci poločasu nebezpečně střílel Málek, Bednář však střelu vyrazil. Ve 42. minutě se ke střele dostal Bělehrádek, Bednář opět střelu vyrazil jen na kopačku Málka, který dorazil míč do sítě - 1:1. Ke konci poločasu měli hosté ještě dvě velké šance, které gólem neskončili.

Druhý poločas začal lépe pro Boskovice, ve 48. minutě se sám před brankářem objevil Pokorný, Loukota však jeho zakončení zneškodnil. V 56. minutě se do šance po nahrávce Sychry dostal Pokorný, tváří v tvář Loukotovi však neuspěl. Poté se do šance dostal hostující Málek, Bednář jeho střelu na bližší tyč vyrazil. V 72. minutě zakončoval z voleje Preč, jenže na čáře kraloval Loukota. V 76. minutě zpoza vápna střílel Paděra, střela proplachtila těsně vedle tyče Loukotovy brány. Za nedlouho se řítil do brejku Bělehrádek, přihrál na Málka, ale opět proti němu zaúřadoval svým zákrokem Bednář. Poslední obrovskou šanci v druhém poločasu měl v 80. minutě na hlavě nikým nehlídaný Černý po rohu Paděry, jeho hlavička však letěla mimo tři tyče. V závěru zápasu dostali domácí možnost přímého volného kopu, ke kterému se postavil Fadrný, jenže na brankové čáře zase úřadoval Loukota. Z utkání tak oba týmy berou po bodu. Na závěr se sluší dodat, že oba brankáři za svoje výkony zaslouží absolutorium, právě díky nim svítilo na ukazateli po konci utkání konečné skóre jen 1:1.

REPORT: FC Boskovice


Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Od začátku jsme byli aktivnějším týmem a po jednom z prvních centrů ze strany se dostal do zakončení Michal Stříž. Jeho hlavička trefila nataženou ruku hostujícího hráče a měla se kopat penalta. Ve 14 minutě se protáhl hostujícím vápnem Milda Pokorný a nabídl gól pro Lukáše Sychru a ten se nemýlil. Zanedlouho dostal Milda Pokorný perfektní míč do běhu za obranu a už už si zpracovával míč do běhu, aby šel sám na bránu, ale hostující hráč ho atakoval tvrdě bez míče. Pro mě je tohle naprosto jasná červená karta a vůbec nechápu, že se nepískal ani faul na našeho hráče, což mi připadalo v tu chvíli jako blbý vtip. Pokračovalo se dál a postupně se dostával do šanci Kunštát a vyrovnal na 1:1 těsně před poločasem. Druhý poločas jsme chtěli rozjet zase dobře a mohli jsme dát dvakrát na 2:1, bohužel se nepovedlo. Kunštát měl také svoje šance a mohl strhnout skóre na svoji stranu. Nakonec jsme remizovali 1:1 a musím říct, že jsme byli hodně zklamaní.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Boskovice měly lepší vstup do utkání a zaslouženě šly do vedení. Kvalitu hry domácích hodně ovlivnila 20. minuta, kdy musel vystřídat zraněný Stříž. Domácí ztratili jejich typickou rychlost a tah středem hřiště. Toho jsme využili a převzali iniciativu. Sehráli jsme výbornou pětadvacetiminutovou pasáž. Vytvořili si 3 vyložené šance, trefili tyč. Ve 42. minutě po střele Toma Bělehrádka se nejlépe v pokutovém území zorientoval Lukáš Málek a z odraženého míče vyrovnal. Zpětně určitě mrzí, že nám tam do poločasu nepadnul ještě druhý gól. Nejblíž k němu měl Mára Štencl, který si to dobře v šestnáctce zaseknul, ale levou na zadní tyč minul. Naši kluci se v poločase cítili velmi dobře a věřili si. Chtěli jsme zápas dohrát v aktivním postavení, tlačit na rozehrávku Boskovic a získávat míče. Naše obranná čtyřka musela do vysokého postavení, což otevíralo prostor pro boskovické brejky. Líbilo se mi, že druhý poločas přinesl otevřený fotbal s velkými šancemi na obou stranách, kdy oba týmy chtěly strhnout vítězství na svoji stranu. Nakonec už žádný gól nepadnul a to i zásluhou výborného Loukoty a Bednáře. Během 14 dnů jsme se utkali s 3. a 2. týmem aktuální tabulky. Musím kluky strašně pochválit, protože zápasová konfrontace se Spartou a Boskovicemi pro nás vyzněla výborně. Celý náš tým i jednotlivci předvedli mimořádné výkony.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - D. Sychra [-] (85. V. Hrabec [-] ) , V. Cichra [-] , L. Sychra [-] (65. A. Všianský [-] ) , M. Černý [-] , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (85. M. Najer [-] ) , M. Stříž [-] (20. A. Preč [-] ) , R. Klepáček [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (81. J. Baňa [-] ) , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] , L. Málek [-] , T. Videman [-] (90. L. Stejskal [-] ) , F. Adamec [-] (59. D. Hanák [-] ) , T. Bělehrádek [-] , T. Adámek [-]

ŽK: 85. R. Zeman .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: DANIEL Petr - CHABIČA František, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: David Juran
Tip experta: výhra domácích

Před nejvyšší návštěvou tohoto kola očekávám napínavý souboj. Domácí rozehrají festival nacvičených signálů a Boskovická pevnost se opět ukáže nedobytnou a body zůstanou v Červené zahradě.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích