Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda po třech prohrách zabrala a vyhrála v Pohořelicích


10

V tabulce jsou Pohořelice jen tři příčky před Morendou, ovšem bodový odstup je dost veliký. Takže nováčka soutěže záchranářské starosti netrápí a mohou závěr soutěže odehrát v klidu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od začátku utkání jsme se snažili přehrát pozorně bránící hostující tým. Poprvé jsme však vystřelili až v 17. minutě, kdy náš útočník přestřelil bránu. Naopak hosté podnikali nebezpečné protiútoky, zejména po naší levé straně, kdy dvakrát zastavil pronikajícího hráče ve vápně naáš stoper Jaroslav Sovka. Ten bohužel ve 32. minutě ze zdravotních důvodů musel střídat. Do poločasu skóre zůstalo 0:0.

Po přestávce a dvojím střídání jsme na hosty vlétli a hned ve 47. minutě se nám podařilo po centru zleva vstřelit gól. Hlavou se prosadil Adam Fiala, 1:0. Po této brance jsme nepřestávali hrát, avšak hostům se podařilo po nenápadné akci a přehrání celé naší obrany vyrovnat, 53. minuta, 1:1. Po obdržené brance jsme se snažili o vstřelení rozdílové branky. Vytvořili jsme si tlak i slušné šance. I přesto, že jsme hosty tlačili jsme nakonec v samotném závěru inkasovali druhý gól po zcela náhodné akci, 90. minuta 1:2.

REPORT: TJ Sokol Pohořelice


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Už dlouho jsem neviděl v zápase tolik individuálních špatných řešení a to i u zkušených hráčů. Náš výkon nebyl dobrý. Celkově se mi nelíbilo nasazení, nepracovali jsme jako tým. Takhle se o body a hlavně na domácím hřišti o body nehraje. Hostům gratuluji k vítězství a za jejich týmovou trpělivost.




Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Holík [-] - Z. Petrásek [-] , F. Kříž [-] (46. F. Vedral [-] ) , J. Sovka [-] (34. B. Lang [-] ) - D. Ostrovka [-] (46. P. Hron [-] ) , P. Horáček [-] , R. Koch [-] - D. Yatsyna [-] - A. Fiala [-] (87. J. Zbránek [-] ) , T. Kůra [-] , M. Ševčík [-]

SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - O. Kubík [-] , S. Čus [-] (81. J. Bartkovič [-] ) , L. Gruber [-] , A. Podzámský [-] - L. Roštínský [-] , D. Baránek [-] (61. R. Suchomel [-] ) , D. Síleš [-] , R. Adejumobi [-] , O. Havelka [-] - D. Abdulai [-] (91. R. Nony [-] )

ŽK: 25. S. Čus .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: WENCL Jakub - KULÍŠEK Přemysl, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: David Juran
Tip experta: výhra domácích

Stejně jako my jsme měli co vracet Pohořelicím z podzimu, tak stejné je to teď v této situaci. Domácí tým bude chtít vrátit Morendě podzimní výprask a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích