Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice jasně přehrála Rajhradice a kráčí za záchranou - FOTO


Branky


9

V Přítlukách je zatím Lednice bez bodové ztráty. Na úžasném trávníku přišla jednoznačná výhra, čtvrtá v řadě. Viděli jsme i čtyři krásné góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
No konečně. Minulý zápas kvůli škole chyběl. Dnes se Nikola Klimovič trefil hned v 1. minutě. Celá první půle byla plně v naší režii. I když v záložní řadě chyběl zraněný Tomáš Horčička, tak jeho role se úspěšně zhostil Mica Ruber. Ale hosté se snažili využít každou možnost k protiútoku. Výborně podržel Lukáš Prokop. Po řadě našich šancí se ve 26. minutě spektakulárně trefil Petr Mach, který chytře z okraje šestnáctky přehodil na zadní tyč brankáře hostů. Škoda, že jsme do přestávky nepřidali ještě další gól, dobré šance měli ještě Peťa Mach, Bary Hlavňovský, Pavel Simandl i Nikola Klimovič

Ve druhé půli jsme upustili od větší aktivity, ale utkání jsme měli pod kontrolou. O osudu utkání rozhodl v 64. minutě výborně hrající Nikola Klimovič. Hosté pořád hrozili, ale jejich šance bravůrně pochytal Lukáš Prokop. Tečku za utkáním dal střídající David Bucňák. Celkově zápas byl poměrně nervózní, protože obě mužstva ještě bojují o záchranu. Ale velkou měrou k nervozitě utkání přispěl i hlavní rozhodčí. Vítězstvím jsme se vzdálili posledním Mutěnicím na 6 bodů. Ostatní soupeři z konce tabulky všichni taky zvítězili. V neděli dopoledne pojedeme fandit MSK Břeclav.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Kamil Kasala (sportovní manažer): Herně se nám hlavně doma, nyní v Přítlukách, daří. Vyhráli jsme počtvrté v řadě. Chyběl zraněný Tomáš Horčička. Celé mužstvo dneska podalo opět zodpovědný výkon. Víme o co hrajeme. Záchrana je poměrně důležitá pro celý chod klubu. Máme 10 kluků ve vyšších mládežnických soutěžích ve Slovácku, Líšni a Hodoníně. Všech šest mládežnických kategorií hraje Krajský přebor. Přípravky U9 a U11 už 10 let. Žáci U13 a U15 druhou sezónu a dorostenci U17 a U19 jsou nováčky Krajského přeboru. Krajský přebor dospělých by mohl být pro tyto kluky zajímavá soutěž. Je to složité v podmínkách vesnice s 2300 obyvateli, ale máme obrovskou podporu obce, ale i místnich podnikatelů. I tak se potýkáme s lidskymi zdroji, jak co se týče hráčských kádrů, ale chybí i trenéři mládeže a funkcionáři.

TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Bohužel pokračujeme ve výkonech, které prostě na body stačit nemůžou. Řekneme si, že je důležité neinkasovat brzy branku, tak ji pro jistotu dostaneme v první minutě. Nikomu z nás se nedaří, když se dostaneme do šance, neproměníme ji. Jsou už jen čtyři kola do konce, my se musíme vzchopit a hlavně bojovností nějaké body prostě udělat.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - Y. Brovchenko [-] , P. Mach [-] (82. D. Bucňák [-] ) , T. Wolgemuth [-] , M. Ruber [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] (67. V. Kyněra [-] ) , O. Hlavňovský [-] , N. Klimovič [-] , J. Ferby [-] , L. Hovězák [-] (74. T. Pálka [-] )

TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - T. Vavera [-] (46. M. Bělák [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Kouřil [-] , Š. Špaček [-] (46. D. Galia [-] ) , V. Kamenský [-] , J. Doležel [-] , A. Sedlák [-] (46. J. Kilberger [-] ) , M. Urbánek [-] (74. F. Furch [-] ) , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

ŽK: 18. J. Ferby , 35. N. Klimovič , 55. Y. Brovchenko , 76. T. Pálka - 46. A. Sedlák , 55. M. Bělák , 83. T. Kouřil .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - SKOUPÝ Jan, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra domácích

Lednice poslední 3 domácí zápasy vyhrála, tuto sérii prodlouží.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů