P. Mach 20.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2024 18:00

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice doma opět vítězně, rozhodl Mach - FOTO


Branky


20. P. Mach
9

Přítlucká mise úspěšně pokračuje pátým vítězným zápasem v řadě. Dnes vydřené vítězství s velmi těžkým soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Před výbornou kulisou jsme utkání zahájili ve stejné sestavě jako v minulém kole aktivně a dostávali jsme se i do nadějných šancí. Po rohovém kopu nastřelil břevno Tomáš Wolgemuth. Ve 20' minutě utekl obranáncům Nikola Klimovič, který nezjištně  nahrál Petrovi Machovi, pro kterého už bylo jednoduché zakončit do prázdné brány.  Hosté se začali tlačit více do ofenzívy a po jejich kombinační akci bravurně podržel mužstvo Lukáš Prokop. Po výborné individuální akci středem hřiště se dostal do zakončení Bary Hlavňovský, ale hostující brankář jeho střelu vyrazil. Velké problémy hostující obraně dělala naše křídelni hra. Hosté dobře kombinovali ve středu hřiště, ale k ohrožení naší branky se nedostali.

Do druhé půle lépe nastoupili hosté, kteří naše mužstvo zatlačili, ale k vyraznějšímu ohrožení naší branky se nedostali, protože famózně zahrál Ondra Osička a to co už přes obranu prošlo tak posbíral v brance ve výborné formě chytajíci Lukáš Prokop. Postupně jsme přebrali iniciativu a byli opět v šestnástce soupeře nebezpeční. Do dvou výborných šancí se dostal Nikola Klimovič, ale jednu střelu zablokoval obránce a podruhé přestřelil. Aktivitou hýřil  Petr Mach, který svými naběhy zaměstnával obranu soupeře. Škoda, že jsme nenavýšili těsně vedení, protože hosté zůstali pořád ve hře o body a po zbytek zápasu měli více ze hry. Ale po velké vápno, k ohrožení naší branky se nedostali. Naopak pojistit výsledek mohl střídající Tomáš Pálka, ale jeho střelu brankář chytil. Na hřišti se ke konci zápasu jiskŕilo, vyloučen byl hostující hráč a po druhé žluté kartě Nikola Klimovič. Utkání jsem ale dovedli do vítězného konce, doma vyhráli páté utkání v řadě a alespoň na jeden den se dostali na 14.místo v tabulce. V rámci přitlucké mise máme z 5 zápasů 15 bodů při skóre 14:1.  Boj o záchranu bude ale ještě tuhý. Díky naší výhře asi jistým sestupujicim budou Mutěnice, které na naše mužstvo ztrácí nyní 9 bodů a o druhé sestupové místo, v případě sestupu Břeclavi do KP, bude ještě tvrdý boj.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Kamil Kasala (sportovní manažer): Utkání bylo velmi těžké, jak jsme čekali. Věděli jsme, že SK Krumvíř má velkou kvalitu ve hře dopředu, horší hru dozadu a úzkou lavičku.

Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Na perfektně připraveném trávníku jsme herně neodehráli špatné utkání, ale na bodový zisk to nestačilo.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - Y. Brovchenko [-] , P. Mach [-] (93. D. Bucňák [-] ) , T. Wolgemuth [-] , M. Ruber [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] (85. T. Pálka [-] ) , O. Hlavňovský [-] , N. Klimovič [-] , J. Ferby [-] , L. Hovězák [-] (77. T. Krejčí [-] )

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - T. Jungwirth [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] - M. Riedl [-] , T. Chráscina [-] , O. Přichystal [-] , M. Pařízek [-] , T. Bravenec [-] - T. Ondroušek [-] , D. Havlín [-] -

ŽK: 39. N. Klimovič , 77. L. Hovězák , 85. M. Ruber - 53. T. Chráscina , 66. L. Kobylka . ČK: 88. N. Klimovič - 83. T. Chráscina .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Chabiča František - WENCL Jakub, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Sebastian Toman
Tip experta: výhra domácích

Lednice mají na jaře neskutečnou formu a tým jim šlape velice dobře.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích