2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do první desítky se dostala Lipůvka další těsnou výhrou


Branky


10

Svoji formu ladí také Lipůvka, která si připsala další výhru a přibližuje se polovině tabulky. Opět ukázal skvělý výkon brankář Hochman, který chycenou penaltou pečetil osud Drnovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Hlouška poslal domácí do vedení

Do zápasu vstoupili domácí dobře, když se v 8. minutě po pěkné nahrávce Bohatce dostal do samostatného úniku kanonýr Hloušek a dostal ASK do vedení 1:0.  Bohužel to bylo z jejich strany v prvním poločase téměř vše. V 16.minutě Drnovice z rychlého brejku vyrovnávali na 1:1 zásluhou Havránka. Mič měli v držení převážně hosté a domácím hráčům chyběl pohyb a klid na míči. Všechny útoky však odvracela skvěle fungující obrana a brankář Hochman. Klíčový moment přišel ve 44.minutě. Odpískaný faul a penalta pro Drnovice. Honza Hochman vystihl směr střely hostujícího hráče a udržel svůj tým v zápase chycenou penaltou. Těsně před koncem mohli jít domácí do vedení po dlouhém autu Fryčky. Odražený míč si našel Bohatec, jeho střelu však vykopli hosté z brankové čáry a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

O výhře rozhodl Bohatec

Druhý poločas začali aktivněji domácí a drželi více balón na našich kopačkách. Žádnou velkou šanci jsme si však nevypracovali. Změna skóre přišla v 69.minutě. Centr Hlouška si našel nabíhající Nechvátal který přihrávkou pod sebe našel Bohatce a ten ránou do levého horního rohu dostal ASK zpět do vedení 2:1. Posledních dvacet minut to byl boj spíše o střed hřiště. Skvěle fungující obrana odvracela nákopy Drnovic a nepouštěla soupeře do žádné velké šance. Zvyšovat mohl ještě Hloušek, jeho centr však skončil pouze na břevně. A tak bere Lipůvka všechny tři body a dále bojuje o střed tabulky.



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Soupeř byl v prvním poločase jasně lepší, měl více pohybu a pod taktovkou Davida Kršky věděl co chce hrát a byl více na míči. Druhý poločas byl zase lepší z naší strany a díky pevné obraně a bojovnému výkonu bereme tři body.




Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - V. Kučera [-] (92. A. Ráček [-] ) , M. Hloušek [-] , V. Novotný [-] (62. M. Čuhel [-] ) , J. Pospíšil [-] , R. Bohatec [-] (77. J. Kovář [-] ) , M. Nechvátal [-] , P. Navrátil [-] , V. Bábor [-] , M. Fryčka [-] , T. Hochman [-]


ŽK: 52. T. Hochman - 43. I. Blahoňovský , 92. P. Pernica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - STLOUKAL Zbyněk, SOUČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí jsme silní, nesměle říkám - vyhrajeme.