Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný výkon Vysočan odnesla Lipůvka


Branky


11

Titul už získat nemůžou, přesto stále jedou dál. Vysočany přivítaly Lipůvku, která svoji první sezońu po letech zvládla skvěle, tento zápas klukům z Lipůvky však nevyšel dle představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

Od úvodních minut byla aktivita na straně domácích. Výpady po křídelních prostorech dělaly hostům velké problémy. Už ve 3. minutě poslal přízemní přihrávku před bránu Svoboda, ale Jamrich z 10-ti metrů poslal svou střelu vysoko nad. O hodně lépe se nám zadařilo v 9. minutě. Jamrichův aut z pravé strany prošel změtí těl až před brankáře hostů, ten míč neudržel a pohotový Srostlík z pouhých dvou metrů uklidil míč za levou tyč – 1:0. Ve 12. minutě jsme mohli náskok navýšit. Jamrich vysunul po levé straně nabíhajícího Svobodu, ten běžel z úhlu sám na brankáře, jenže se svou možností naložil prachbídně, když snad o dva metry minul pravou tyč. Ve 25. minutě přišla kombinace Koska s Hlochem, když prvně jmenovaný vysunul na levou stranu Marka, ten vzápětí vrátil míč Tadeášovi do pokutového území, jenže náš kanonýr poslal míč z 10-ti metrů nad bránu. Ve 31. minutě navýšili domácí svoje vedení. Kosek se uvolnil na pravé straně, přihrál do šance Hlochovi, jehož první střelu ještě brankář vyrazil, ovšem znovu přímo k Markovi a ten už druhým pokusem nepohrdl a poslal míč z 10-ti metrů k levé tyči – 2:0.  A za tři minuty domácí celek zvýraznil vedení. Kosek přebral míč na půlící čáře, využil špatného postavení bránících hráčů a vedle brankáře s přehledem zakončil – 3:0. Lipůvka za celý první poločas bránu vážněji neohrozila.

Konsolidační gól Lipůvky

V druhém poločase byla hra spíše vyrovnaná, ale šance ke skórování měli především domácí hráči. V 50. minutě zahrával Jamrich roh z levé strany, na centr naskočil Hloch, jenže poslal míč nad. V 55. minutě přihrál Hloch rozběhnutému Koskovi, ten prošel až před brankáře, pokusil se o kličku, kterou hostující gólman vystihl a Tadeášovi šanci zmařil. V 64. minutě vypálil prudkou střelu hráč Lipůvky z 25-metrů, ovšem přímo do místa, kde stál brankář. Byla to první nebezpečnější střela hostů na bránu. V 74. minutě domácí zahodili další příležitost. Ale jen tím oddálili čtvrtý gól v síti. Protože hned po rohu Jamricha z pravé straně si na centr naskočil Šebela a hlavou poslal míč od levé tyčky do brány – 4:0. V 79. minutě mohlo být s Lipůvkou ještě hůř. Znovu to byl Šíbl, který zleva nahrál Koskovi, ale jeho střela trefila pouze spojnici břevna a tyče. V 82. minutě poslal Kosek před bránu nahrávku, která prošla na Němce, jenže Libor z hranice „šestnáctky“ střílel nad bránu. V 87. minutě se dočkali hosté čestného úspěchu, když po jejich kombinaci kolem „šestnáctky“ se dostal ke střele Pavlík a prudkou střelou k levé tyči překonal Zouhara – 4:1. Ale konečné slovo měli domácí hráči. Jamrich vysunul do běhu Koska, ten se ocitl sám před vybíhajícím brankářem, obhodil ho a míč zastavila až síť – 5:1. A tak si domácí mužstvo připsalo další jasné vítězství na domácí půdě.

REPORT: OBEC Šošůvka



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - M. Kadlec [-] , J. Jamrich [-] , M. Hloch [-] , J. Zouhar [-] (60. M. Šebela [-] ) , A. Petržel [-] , D. Svoboda [-] (60. L. Vágner [-] ) , V. Šíbl [-] (79. L. Němec [-] ) , Š. Hanák [-] , M. Srostlík [-] , T. Kosek [-]

ASK Lipůvka
R. Bohatec [-] - J. Kristýn [-] , R. Hájek [-] (78. P. Málek [-] ) , P. Navrátil [-] , O. Pavlík [-] , R. Sedláček [-] , V. Novotný [-] (57. K. Marek [-] ) , J. Kovář [-] , J. Pospíšil [-] , T. Hochman [-] (72. O. Švejda [-] ) , V. Bábor [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - PETRŽELA Viktor, SEDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Petrželka
Tip experta: výhra hostů

Vyhraje Lipůvka, teď se jim daří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích