R. Chyla 27.
T. Štafa 66. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko se posunulo na první místo


Branky


27. R. Chyla , 66. T. Štafa (p.)
7

Souboj o první místo tentokrát zvládli domácí lépe. Odčinili tak prohru na půdě Vranové a posunuli se zpět do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelili domácí

První květnová sobota nabídla zajímavé utkání o první místo tabulky III. třídy, kdy naše B mužstvo na svém hřišti přivítalo dosud první celek tabulky Vranovou. Od počátku bylo jasné, že bude rozhodovat první branka. Oba týmy chtěly hrát fotbal, ne jen se zbavovat míčů. Což přineslo počáteční nervozitu, kdy se ani jedna strana nedokázala dostat do větších příležitostí. Celek z Vranová hrozil z nebezpečných míčů za obranu, ale nakonec to byl náš tým, který se jako první dokázal v 27. minutě prosadit. A to když se centr Patrika Palackého dostal k Radimu Chylovi, který potvrdil svoji kvalitu, zpracoval míč a nedal brankáři šanci - 1 : 0. Tento gól soupeře z Vranové znervózněl a už se tak často nedostávali do útočných akcí. Naopak náš tým získal převahu, kterou ale nedokázal do konce poločasu proměnit v góly. A tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

Potvrzovací branka přišla z penalty

Druhý poločas začal tak, jako skončil ten první. Naše “béčko” se čím dál více dostávalo do příležitostí, které ale buď končily nepřesnou přihrávkou nebo zakončením. Další gólovou šanci přinesla až 66. minuta, kdy rozhodčí odpískal penaltu za hraní rukou. Míč na penaltový puntík si postavil nejlepší střelec týmu i soutěže Tomáš Štafa a nemýlil se - 2 : 0. Gól do sítě hostů jen pohřbil další snahy týmu z Vranové, který už se potom jen stěží dostával na útočnou půlku hřiště natož do šancí. A protože náš tým už nedokázal dostat další míč do sítě, bylo utkání ukončeno po 90 minutách za stavu 2 : 0. B tým se díky tomuto vítězství dostal na první místo tabulky, které už nebudou chtít pustit.

Další utkání sehrají hned ve středu 8. 5., kdy přivítají na svém hřišti celek z Adamova.

REPORT: SK Olympia Ráječko
FOTO: NickiPhoto



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko B
Lukáš Fojt (hráč): Od začátku utkání bylo vidět ze si soupeř z Vranové přijel k nám pro bod za remízu a podle toho to také ze začátku vypadalo naštěstí se nám podařilo prosadit a trosku rozvázat jejich obranu což nebylo zrovna jednoduché ale po vstřelené brance bylo jasné ze soupeř bude muset začít trosku hrát a ze nám se uvolní trosku více místa před jejich vápnem , osobně si myslím ze jsme je v zápase moc nikam nepustili a kdybychom zužitkovali další naše šance jak už na konci 1 poločasu tak i na začátku druhého poločasu tak by bylo po zápase mnohem dřív , naštěstí jsme přidali druhy gól a závěr utkání si už pohlídali a vrátili se zaslouženě do čela tabulky .




Sestavy


SK Olympia Ráječko B
D. Juran [-] - T. Štafa [-] , L. Fojt [-] , R. Chyla [-] (62. M. Zouhar [-] ) , P. Palacký [-] (62. F. Sznapka [-] ) , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] (70. R. Nečas [-] ) , J. Tenora [-] , K. Doležal [-] (81. T. Hübner [-] ) , P. Lidmila [-] (62. J. Souček [-] ) , R. Nyčyporčuk [-]

Vranová
M. Doskočil [-] - J. Tesař [-] (58. L. Tenora [-] ) , J. Karásek [-] (81. P. Řezník [-] ) , D. Šamšula [-] , M. Maresch [-] (60. P. Luňáček [-] ) , P. Slechan [-] , L. Koudelka [-] (81. J. Bauer [-] ) , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] , R. Stöhr [-] , L. Janíček [-] (57. T. Slavíček [-] )

ŽK: 44. L. Fojt , 57. M. Neděla - 13. J. Tesař , 89. P. Slechan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BURGR Štěpán - KOSIČKA Libor, PRUDIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza