2:1
(2:0)
74. L. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 14:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel zvládl lépe Jičín


Branky


9

První ze záchranářských duelů svedl dohromady Jičín a Červený Kostelec, ze kterého si domácí díky skvělému úvodu odnesli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hned v úvodu

První branka padla již ve 4. minutě, kdy Fidrich našel ve vápně přesným centrem Kuncíře a ten hlavičkou překonal Škodu. Hosté byli ve 13. minutě blízko k vyrovnání, ale kapitána Škodu vychytal Švorc. Z další akce udeřili opět domácí, kdy Zugar předal míč Fidrichovi, ten se obtočil kolem obránce a střelou k levé tyči zvýšil na 2:0. Do konce první půle byly k vidění další šance, ale ani jedna z nich se neujala.

Snížení Hlavy k dramatu nevedlo

Do druhé půle vstoupil aktivněji hosté a hned v 50. minutě včasným výběhem přerušil slibnou akci jičínský gólman Švorc. V 66. minutě domácí obrana ustála i další nebezpečný závar. V 74. minutě se hosté již prosadili, když se nadvakrát prosadil Hlava. O chvíli později mohl domácím vrátit dvougólový náskok aktivní Fidrich, ale trefil pouze boční síť. Jičín dokázal ustát i závěrečný tlak Červeného Kostelce a může tak slavit důležitou výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Jan Drusan, asistent trenéra: Dnes jsme opět museli sáhnout ke změně v sestavě a musím říci, že celý tým opět makal až do poslední minuty! Přineslo to velice důležité body! Chtěl bych vyzdvihnout brankáře Švorce, trojici rozhodčích a diváky! Moc děkuji!

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Ve 13.minutě po individuálních chybách prohráváme o dvě branky, sami loženku za stavu 1:0 zahodíme. První poločas velmi špatný, v druhém zlepšení, které na bodový zisk nestačilo. O lepší výsledek jsme se připravili v úvodu utkání. Skvělá trojice rozhodčích - komunikace, vzájemný respekt, děkuji a gratulace domácím.



Sestavy


SK Jičín
M. Švorc [-] - P. Mokošín [-] , J. Kuncíř [-] , A. Gaubman [-] , J. Matějka [-] (70. L. Joukl [-] ) - J. Ulvr [-] (87. J. Vích [-] ) , O. Zugar [-] (70. A. Nálevka [-] ) , V. Matějka [-] , A. Kopáček [-] - D. Fidrich [-] , L. Holer [-] (93. F. Kosejk [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , D. Vencl [-] , L. Hlava [-] , M. Srkal [-] (90. E. Wajsar [-] ) , D. Hála [-] , M. Kováčik [-] , P. Kratěna [-] (70. Z. Mudroch [-] ) , J. Malina [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 75. J. Kuncíř , 88. L. Joukl - 77. J. Škoda .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Koutník Michal - VLACHYNSKÝ Kamil, NGUYEN Minh Hieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jan Šťastný
Tip experta: remíza

Jičín bude chtít opustit poslední místo v tabulce, ale víc než bod neuhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů