1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 14:30

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod doma překvapivě ztratil


Branky


9

Náchod po dvou výhrách venku doma překvapivě ztratil s rezervou Chlumce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod svůj tlak v první půli dostatečně nevyužil

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí. V 10. minutě došlo k velmi nebezpečnému závaru před brankou Bráta, hostující obrana ho ale ustála. V 15. minutě domácí Rojšl nastřelil břevno. V 17. minutě se ale skóre zápasu už měnilo, když si Hladík došel pro míč z rohového kopu a dlouhým výhozem vyslal Simona, ten posunul míč na Havlenu, který ho posunul ještě doleva na Rojšla a v druhé šanci se náchodský útočník již nemýlil. Vedení Náchodu ale dlouho nevydrželo, když už ve 24. minutě srovnal skrytou střelou k tyči spoza vápna hostující Kučera.

Druhá půle již branku nenabídla

Do druhé půle vstoupilil aktivněji hosté a vytvořili si velký tlak, který ale stejně jako domácí v první půli nedokázali využít. Postupem času otěže zápasu opět přebrali domácí, ale chlumecká obrana byla pozorná a podruhé již nekapitulovala.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Do utkání jsme vstoupili aktivně a po zásluze jsme šli do vedení, které netrvalo dlouho, protože hosté skrytou střelou vyrovnali. Ve druhém poločase nás rozhodila zdravotní indispozice jednoho z pořadatelů a příjezd lékařské pomoci. My jsme se nedokázali dostat do tempa, hosté měli několik šancí a tak i přes náš závěrečný tlak utkání skončilo remízou.




Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Punar [-] , M. Brich [-] , O. Zabrzeski [-] , J. Vančák [-] (60. A. Čejchan [-] ) , K. Mlodzinski [-] , P. Simon [-] (85. D. Nejman [-] ) , J. Havlena [-] , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] , L. Knap [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Brát [-] - M. Tichý [-] , L. Pánek [-] , J. Vopátek [-] - O. Jansa [-] , V. Cholasta [-] , J. Veselský [-] , J. Kučera [-] (76. M. Kučera [-] ) - J. Labík [-] , V. Dvořák [-] (82. V. Kříž [-] ) - J. Dítě [-]

ŽK: 37. P. Simon , 71. K. Mlodzinski , 83. M. Punar - 9. J. Labík , 17. J. Veselský , 71. J. Kučera , 91. J. Brát , 92. M. Kučera .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Šťastný
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí si to Náchod pohlídá a vezme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů