4:1
(2:0)
65. J. Kuneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště důležitý zápas zvládlo


Branky


13. A. Provazník , 44. A. Provazník , 59. T. Voda , 90. R. Kollár - 65. J. Kuneš (p.)
9

Velmi důležitý duel čekal na hráče Týniště a Hořic, oba týmy se pohybují v dolní polovině tabulky a tři body z tohoto zápasu velmi potřebovaly. Domácí po třech porážkách doma dokázali bodovat a vykročili za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Provzaníka

Domácí do zápasu vstoupili lépe, když se ve 13. minutě dostal k odraženému míči Provzník a poslal Týniště do vedení. Hořice o chvíli později byly blízko k vyrovnání, ale nastřelily pouze tyč. Domácím se do poločasu podařilo přidat ještě jednu branku, když si hostující obrana nedokázala poradit s dlouhým nákopem Ottmara a Provazník přidal svoji druhou branku v zápase.

Csaplárova past nesklapla

V druhé půli se opět jako první prosadili domácí, když v 59. minutě byl ve vápně nejaktivnější Voda a zvýšil na 3:0. O chvíli později se Hořicím podařilo snížit, když penaltu využil Kuneš. Hořice se dostávaly do tlaku, ale své šance využít nedokázaly. V samotném závěru z brejku uzavřel gólový účet zápasu domácí kapitán Kollár.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent trenéra: Dnešní utkání bylo důležité pro další vývoj v boji o záchranu. Děkujeme hráčům za přístup a výkon v utkání. Takto se hraje o body o záchranu! Děkuji předsedovi hostů za objektivní komentář i přesto si myslím, že dle vývoje v divizi C máme stále o co hrát.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Domácí byli důraznější v obou pokutových územích a i jinak byli lepším týmem. Proto je jejich výhra zasloužená. Gratulace k výhře i záchraně KP.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - A. Provazník [-] (90. M. Tulach [-] ) , M. Cvejn [-] , J. Šreibr [-] (86. J. Winkler [-] ) , T. Repák [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (78. D. Šedivý [-] ) , J. Forejtek [-] (90. J. Paděra [-] ) , F. Kadavý [-] , V. Nedomanský [-]

TJ Jiskra Hořice
J. Mašek [-] - J. Kuneš [-] , P. Kuneš [-] , P. Hátle [-] , D. Pour [-] (75. J. Šeda [-] ) , D. Palm [-] , P. Palm [-] (46. O. Pácalt [-] ) , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] (65. Z. Nečesaný [-] ) , M. Bango [-] (65. D. Procházka [-] ) , A. Vávra [-] (46. J. Molnár [-] )

ŽK: 61. R. Kollár , 79. T. Repák - 23. D. Pour , 55. O. Pácalt , 60. P. Hátle , 90. P. Kuneš .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Prokůpek Jan - KURIC Jan, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Šťastný
Tip experta: výhra domácích

Hosté to budou mít složité, domácí potřebují tři body a udělají pro to maximum.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů