5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:15

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby ovládl Náchod


Branky


31. L. Knap , 44. M. Brich , 46. J. Vančák , 66. J. Petřík , 85. M. Brich - 83. Z. Mudroch
9

Derby okresu Náchod svedlo dohromady Červený Kostelec a Náchod, týmy z ostatních konců tabulky. Souboj nakonec jasně ovládli svěřenci Martina Malého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mohli jít hned v úvodu do vedení

Zápas začal slibně a zdálo se, že půjde o vyrovnané utkání. Již v 10. minutě se hostující Srkal odhodlal ke střele zpoza šestnáctky a jeho povedený pokus musel brankář Hladík s námahou vyrazit mimo branku. Tato akce se nakonec ukázala jako největší šance hostů v celém zápase.

Domácí Náchod se brzy chopil iniciativy a po půlhodině hry otevřel skóre sváteční střelec Knap, který přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení 1:0. Knap měl nadále chuť skórovat, ale o pár minut později trefil jen tyč. Poločasové skóre na 2:0 upravil ve 44. minutě Brich po přesné zpětné přihrávce.

Domácí kapitán Brich byl blízko k hattricku

Ve druhé polovině hry už dominovali hráči Náchoda. Hned na začátku druhé půle, ve 46. minutě, zvýšil na 3:0 Vančák po chybě jednoho z kosteleckých stoperů. V 66. minutě Petřík s pomocí tyče upravil skóre na 4:0. Hosté se dočkali čestného úspěchu v 83. minutě, kdy se trefil Mudroch a snížil na 4:1. Konečné slovo však měl opět Brich, který v 85. minutě zvýšil na 5:1. Brich měl dokonce šanci na hattrick, ale svou další velkou příležitost neproměnil.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Dnešní utkání jsme měli pod kontrolou. Hosté drželi krok do 30. minuty a pak jsme se začali prosazovat my. Vysoké vítězství je zasloužené, ale na našem konečném postavení v tabulce již nic nemůže změnit. Škoda.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Výsledek je možná krutý, ale ukázaná platí. V utkání jsme nebyli dostatečně pečliví a důslední, aktivní náchodští řešili brankové příležitosti s kvalitou a přehledem. Tři body tak berou zaslouženě domácí.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Rojšl [-] (61. K. Wolak [-] ) , L. Kudláček [-] , L. Knap [-] , O. Zabrzeski [-] , J. Vančák [-] , K. Mlodzinski [-] (61. M. Punar [-] ) , A. Čejchan [-] (86. D. Nejman [-] ) , P. Simon [-] (46. K. Kudasiewicz [-] ) , J. Petřík [-] , M. Brich [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] (80. D. Veseleňák [-] ) , L. Hlava [-] , J. Čejchan [-] , M. Srkal [-] , D. Hála [-] (12. D. Vencl [-] ) , M. Kováčik [-] , P. Kratěna [-] (73. E. Wajsar [-] ) , J. Malina [-] (73. Z. Mudroch [-] ) , D. Vejman [-] (46. A. Jasanský [-] )

ŽK: 18. P. Simon , 38. K. Mlodzinski , 57. M. Rojšl - 58. L. Hlava , 87. Z. Mudroch .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MATULA Pavel - STIEBER Filip, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Oskar Fotr
Tip experta: výhra domácích

Po zaváhání z minulého týdne očekávám výhru Náchoda v domácím prostředí.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů