2:2
(1:1)
22. O. Fotr
80. O. Fotr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 14:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vítěze nenašel, nabídl ale souboj střelců!


Branky


9

V zápase jara přivítala druhá Solnice první Polici. Hrál se fotbal nahoru dolů, se šancemi na obou stranách. Vedení se přelévalo ze strany na stranu, nakonec však aktéři utkání odešli ze hřiště smírně za stavu 2:2. Remíza je dá se řící výhra pro Polici, protože má na Solnici stále dva body náskok a zápas k dobru. K vítězství v soutěži má tedy mnohem blíže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj střelců

Zápas Police se Solnicí by se dal popsat i jako souboj Oskar Fotr vs. Luboš Pavlíček. Jako první udeřili hosté, když ve 22. minutě Fotr otevřel skóre. Solnice na úvodní branku dokázala reagovat bleskově, když hned o dvě minuty prostřelil Vlka Pavlíček.

Stejné tempo i v druhé půli

I ve druhém poločase se hrál atraktivní fotbal nahoru dolů. Branky ale začaly padat až v poslední patnáctiminutovce. Narozdíl od prvního poločasu jako první udeřili hosté a byl to znovu Pavlíček, který Solnici poslal do vedení a vykřesal tak šanci na obhajobu titulu. Bohužel pro domácí poslední slovo v zápase měl opět Oskar Fotr, který v 80. minutě srovnal na 2:2 a vystřelil Polici možná klíčový bod, který ji výrazně pomůže ve finálním součtu. Každopádně svěřenci Libora Vacha čeká příští kolo těžká zkouška v derby s Náchodem, které živě odvysílá ČT Sport,



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Dnes se hrál fotbal nahoru-dolu. Šance na obou stranách. Hosté vedli, my jsme skóre otočili, aby nakonec hosté vyrovnali. Spravedlivá remíza. Dnešní fotbalové představení muselo diváky bavit.

Spartak Police nad Metují
Hejnyš Milan, vedoucí mužstva: V magnetu kola, jako by pro oba celky bylo vše stejné. Jednou vedeš, pak prohráváš, nakonec dělba bodů. I střelci na obouch stranách dvougólový. Remízu bereme.



Sestavy


SK Solnice
J. Lehký [-] - J. Nejman [-] , L. Dymák [-] , I. Zarnadze [-] , L. Pavlíček [-] , M. Jedlička [-] , R. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] , D. Volf [-] (68. D. Valášek [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Vítek [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - B. Durbin [-] , O. Spišák [-] (74. J. Matějka [-] ) , P. Gilian [-] , M. Routek [-] , D. Camara [-] , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] , O. Fotr [-] (93. O. Havrda [-] ) , P. Franc [-] , S. Makarenko [-] (88. J. Klapkovský [-] )

ŽK: 42. L. Dymák , 73. J. Nejman , 91. R. Ptáček - 50. B. Durbin , 56. P. Gilian .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŽÁK Pavel, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Oskar Fotr
Tip experta: výhra hostů

Ve šlágru kola nemůžu jinak, než pevně věřit v naše vítězství!!!

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza