Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jaroměři sklapla Csaplárova past


Branky


9

Zápas dvou poločasů, tak by se dalo nazvat utkání Jaroměří s Lázněmi Bělohrad. Domácím vyšla první půle skvěle. Bohužel v té druhé se nevyvarovali chyb a ty hosté dokázali potrestat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Virtuóz Radek Gorol

Domácí udeřili hned v úvodu po pěkné kombinací. Středopolař Radek Golor, parádní přihrávkou vyslal Rinda, který zpětnou přihrávkou ve vápně našel nabíhajícího Votrubce a ten nekompromistní střelou k tyči otevřel skóre utkání. I ve druhé brance domácích měl prsty skvělý Gorol, který další parádní přihrávkou poslal do vápna Horáka, který se zbavil bránícího hráče a přesným zakončením nedal svému jmenovci v hostující brance šanci.

Nezbeda zlobil obranu Jaroměře

Domácí do druhé půle vstoupili laxněji a hned v prvních minutách se nevyhnuli několika nepřesnostem. Jednu z nich využil už v 50. minutě Nezbeda a snížil na 2:1. Hostům se podařilo vyrovnat v 70. minutě, kdy se postupnou kombinací dostali až do domácího vápna, kde Tomáš Nezbeda přesnou přihrávkou našel Horáčka a ten už neměl problémy doklpenout míč do sítě. Skóre 2:2 svítilo na světelné tabuli i po závěrečném hvizdu a Lázně Bělohrad si tak odvezly důležitý bod.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Po první půli to vypadalo, že budeme naplno bodovat. Po změně stran jsme však hosty svými chybami dostali do hry a pustili je zpět do zápasu. Výsledkem je pak remíza, která je pro nás vzhledem k průběhu utkání ztrátou.

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Opět se nám nepovedl úvod zápasu. I když v útočné fázi jsme byli aktivní, v defenzivě jsme nebyli kompaktní a soupeř se do nás poměrně lehce dostával a dvakrát toho využil. Do druhé půle jsme hru celkově zlepšili a výsledkem toho bylo vyrovnání. Z Jaroměře tak vezeme cenný bod.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - R. Gorol [-] , Z. Kocourek [-] (63. L. Skalický [-] ) , Š. Rind [-] (77. V. Korityák [-] ) , A. Horák [-] , J. Kudrnáč [-] (84. F. Hemelík [-] ) , A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] , J. Prokš [-]

SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - P. Horáček [-] (81. D. Janák [-] ) , J. Kněžourek [-] , L. Pour [-] , J. Kracík [-] , D. Kulhánek [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] (21. J. Lánský [-] ) , T. Nezbeda [-] (84. M. Wagenknecht [-] ) , M. Truneček [-] , J. Hrnčíř [-]

Počet diváků: 88. Rozhodčí: Prokůpek Jan - ŽEROVNICKÝ David, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Oskar Fotr
Tip experta: výhra hostů

Lázně Bělohrad potřebují bodovat, přesto zde věřím spíše Jaroměři.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza