Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec vyhrál podruhé v řadě


Branky


9

Chlumec po vítězství nad Dobruškou zavítal v rámci 28. kola na půdu na jaře trápící se Třebše. Dokázal zvítězit i zde a postupně se začíná přibližovat čtvrté příčce. Dvěma góly se na výhře hostů opět podílel hráč minulého kola Václav Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní úvod hostů

Hosté udeřili již v 6. minutě, kdy Heřman vyrazil centr z pravé strany pouze do míst, kde se pohyboval Jakub Veselský a ten tečovanou střelou jako první rozvlnil síť. Poté přišla desetiminutovka hráče minulého kola Václava Dvořáka. Ten nejprve ve 23. minutě přesnou hlavičkou zvyšoval na 2:0 a ve 32. minutě využil parádní přihrávky dobře hrajícího Labíka. Domácím se do poločasu ještě podařilo snížit, když ve 40. minutě Vlkanova pěknou přihrávkou vyslal Palma a ten prostřelil Kukala.

Drama se nekonalo

Hosté zápas definitivně zlomili v 70. minutě, kdy se prosadil střídající Vojtěch Cholasta. Domácím se podařilo výsledek alespoň kosmeticky upravit v samotném závěru, kdy nepřesnou malou domů vystihl další střídající hráč Richard Kuneš a upravil na konečnách 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, vedoucí týmu: Bohužel podobný scénář posledních zápasů. Neproměněná tutovka, vzápětí inkasujeme. Do šancí se dostáváme hodně složitě. Naopak hosté proměňují po našich chybách vše. A tak opět bez bodů. Ale nejde o život.....

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Tuto výhru řadíme vysoko,pamětníci odhadují,že v Třebši jsme nevyhráli 10 let,já tedy určitě poprvé.K zisku 3 bodů vedla cesta přes disciplínu,dodržení taktiky,týmový výkon podložený osou 30-niků a zejména naše útočná činnost.Skore jsme postupně navyšovali,některé šance jsme sice neproměnili,ale obrana pracovala spolehlivě a brejky jsme hrozili až do konce.Poděkování opět klukům,kteří měli sobotní zápas C týmu v nohách,našim fanouškům a týmu za předvedený výkon.Opakuji se,ale rozhodčí za 1.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - T. Téra [-] (65. J. Rychtár [-] ) , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , F. Vlkanova [-] , M. Farkaš [-] (68. F. Holík [-] ) , J. Zeman [-] (73. V. Kober [-] ) , I. Kosyak [-] (65. R. Kuneš [-] ) , M. Palma [-] (65. P. Majer [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] , L. Pánek [-] , J. Vopátek [-] - J. Veselský [-] , J. Kučera [-] , O. Jansa [-] - V. Dvořák [-] (65. V. Cholasta [-] ) , J. Labík [-] (83. P. Hajský [-] ) - J. Ludvík [-] , J. Dítě [-] (86. D. Mlynář [-] )

ŽK: 29. M. Krykorka , 45. F. Vlkanova , 71. P. Majer - 45. J. Veselský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Oskar Fotr
Tip experta: výhra domácích

Třebeš vyhrála po třech kolech venku a bude chtít potvrdit 3 body i doma.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích