0:2
(0:0)
50. F. Krejčí (p.)
85. F. Krejčí
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Excelentní defenzíva made in Pardubičky


Branky


50. F. Krejčí (p.) , 85. F. Krejčí
11

V duelu Mikulovic s rezervou Pardubiček narazila výborná defenzíva na ještě lepší, excelentní made in Pardubičky. Hostující mužstvo, které soupeří se Sezemicemi o postup z okresního přeboru, si stejně jako na podzim připsalo vítězství 0:2. Oba góly jdou na vrub kanonýru Filipovi Krejčímu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas gól nepřinesl

V sobotním odpoledni, kdy ještě doznívala radost českých fanoušků z demolice švédských hokejistů, se na fotbal do Mikulovic vypravily pouhé tři desítky věrných fanoušků. Gólové hody se nečekaly. Domácí tým je pověstný svou defenzivní taktikou a Pardubičky? Ty inkasovaly v odehraných zápasech letošního ročníku okresního přeboru tak málo branek, že se tomu ani věřit nechce.

V prvním poločase se hrál bojovný, vyrovnaný souboj s velkým množstvím osobních soubojů. Vyložené šance k vidění nebyly, vytvářet je se snažil zejména hostující tým, kterému jde upřímně o mnohem více, než v klidném středu hrajícím Mikulovickým.

Bezbrankový poločas tak nepřekvapil nikoho.

Jediným střelcem Krejčí

Jak je důležité míti svého Filipa? V Pardubičkách to moc dobře vědí. Jejich tým je složen převážně z mladých hráčů, často je doplňován ještě mladšími dorostenci a pokud bychom hledali v kádru někoho staršího, zkušeného, museli bychom použít lupu. V pomyslném hledání bychom ale nakonec úspěšní byli! Hlavní hvězdou, která rozhoduje zápasy a táhne modré do vyšší soutěže, je zkušený kanonýr Filip Krejčí alias "Fík".

Úřadoval i v Mikulovicích, ačkoli se to domácím pramálo líbilo. V 50.minutě totiž hosté získali výhodu pokutového kopu, domácí se hodně zlobili na rozhodčího Petika pro předchozí neodpískané přišlápnutí kotníku ve vápně. Nadvakrát penaltu proměnil právě kapitán Krejčí - 0:1.

Pokud Pardubičky vedou 1:0, můžete čekat pojistku až v závěru - takový scénář, který je ovšem zkouškou pro nervovou soustavu jejich trenérů, má většina jarních utkání tohoto mužstva. Nejinak tomu bylo i v sobotním duelu, kdy druhou uklidňující branku vstřelil opět Krejčí v 85.minutě - 0:2.

Filip Krejčí je v tabulce střelců na 3.místě, když počet svých přesných tref zaokrouhlil na 20.

Domácí hráči se snažili něco s výsledkem udělat, bohužel po zranění jejich hlavního útočníka Plesingera to prostě nešlo.

Rezerva Pardubiček se tak alespoň na den dostala zpátky do čela soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Martin Karlík, sekretář a hráč: "Nespokojenost s rozhodčím byla z obou stran. Sporné verdikty či přímo neodpískané fauly bohužel přinesly zranění. Já odkulhal ze hřiště s nateklým kotníkem. Jsme plní emocí a rozčarování z toho, jaký výkon rozhodčí předvedl!"

SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Byli jsme téměř po celé utkání lepším celkem, bohužel jsme v prvním poločase neproměnili několik tutovek, a tak domácí živili poměrně dlouho šanci na body. O výsledku rozhodla penalta, kterou nadvakrát proměnil Krejčí. Domácí v závěru měli šance na zkorigování výsledku, ale vítr z plachet jim vzal brankář Veselý, který po celý zápas působil suverénním dojmem."



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - M. Karlík [-] (57. T. Voda [-] ) , V. Novotný [-] , L. Křivka [-] (71. J. Dynter [-] ) , A. Hattan [-] (67. V. Bříza [-] ) - P. Nováček [-] (64. K. Fendrich [-] ) , R. Stefanov [-] , O. Těšínský [-] , T. Karlík ml. [-] , J. Hyxa [-] - J. Plesinger [-] (54. K. Dufek [-] ) -

SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - F. Krejčí [-] (86. J. Stejskal [-] ) - O. Pečinka [-] , J. Koleček [-] , J. Robovský [-] , L. Gocman [-] (54. F. Schejbal [-] ) , O. Podsztavek [-] , J. Dojčán [-] (46. P. Halbich [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Štolovský [-] (46. B. Hlavinka [-] ) , J. Oberreiter [-] (64. A. Němeček [-] )

ŽK: 30. J. Plesinger .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PETIK Roman - KUTŘÍN Jaroslav, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra domácích

Pardubičky mají sílu, hrají o postup. Nám se s nimi doma ale nebývale daří, nepamatuji se, že bychom s nimi na našem hřišti prohráli. I když nám stále chybí a chybět budou klíčové opory, věřím v zisk tří bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů