1:3
(0:2)
17. M. Molnár (p.)
28. M. Molnár
77. M. Norek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Molnár našel recept na Chvojenec


Branky


48. M. Skutil - 17. M. Molnár (p.) , 28. M. Molnár , 77. M. Norek
11

Fotbalisté TJ Sokol Chvojenec v jarní části neuznávají remízy, buď výhra, nebo prohra. Po příjemné sérii pěti vítězství přišla v sobotu čtvrtá prohra za sebou, může za ni TJ Sokol Újezd. A zejména Marek Molnár, který se prosadil hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Molnárův dvojitý recept na pohodu

TJ Sokol Újezd se v poslední době výsledkově trápil, drhlo zejména proměňování vyložených šancí. Rezultátem pak byly bodové ztráty se soupeři, které ještě nedávno poráželi Újezdští rozdílem třídy.

Na hřišti Chvojence vnesl do řad hostů potřebný klid krajní obránce Molnár, jehož dva úspěchy stanovily poločasové skóre.

Nejprve si musel v 17.minutě Ovečka připadat ve vápně domácích jako v zápasovém ringu, když ho ve snaze získat míč svalili k zemi hned dva obránci Chvojence. Odpískaný pokutový kop s přehledem proměnil právě Marek Molnár - 0:1.

Do stejného místa, kam poslal míč z penaltového puntíku, zamířil tentýž hráč i ve 28.minutě, čímž zúročil zdařilou kombinační akci hostů.

Újezd byl lepší a vedení 0:2 bylo zasloužené.

Skutil zdramatizoval zápas

Dvougólový náskok hostujícím fotbalistům dlouho nevydržel. Ve 48.minutě nechala obrana trestuhodně volného Skutila a ten hlavou snížil na 1:2.

V tu chvíli Újezdu asi zatrnulo a jeho hráči si uvědomili, že to tak jednoduché ve Chvojenci nebude. Přidali rychlost a výsledkem byla řada šancí, při kterých se ovšem pouze vyznamenával domácí gólman Jiran.

Ten kapituloval až v 77.minutě, kdy jej překonal Norek - 1:3. Zbytek zápasu si už favorit utkání pohlídal a připsal si důležité vítězství pro pohodový závěr sezóny.

Právě pohoda je pro TJ Sokol Újezd dost podstatná, brzy je totiž čeká nejdůležitější zápas sezóny - v úterý 4.června je v pardubické CFIG aréně čeká ve finále poháru OFS SK Býšť.



Ohlasy k zápasu



Sokol Újezd
Kevin Ovečka, hráč: "Zápas byl zase plný našich neproměněných šancí, úniků, střel, kterým chyběl kousínek. Měli jsme soupeři dát bůra. Zápas nezvládal rozhodčí, v rámci hry pískal slušně, ale nechal si nadávat a šetřil kartami, čímž posouval hranice toho, co si mohou hráči dovolit. Korunu tomu nasazoval domácí kapitán!"



Sestavy


Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - D. Čáň [-] (75. J. Zbudil [-] ) , D. Nechvíle [-] , G. Borrelli [-] (65. P. Ehl [-] ) , Z. Mach [-] , L. Zbudil [-] , F. Zbudil [-] , M. Skutil [-] (82. J. Pavlíček [-] ) , T. Richter [-] , M. Centner [-] , A. Joska [-]

Sokol Újezd
M. Bílý [-] - V. Chlumecký [-] , J. Homba [-] , K. Ovečka [-] (84. Y. Faleiev [-] ) , R. Mrhal [-] , F. Gočaltovský [-] , J. Rozsévač [-] , G. Bendig [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , M. Urbanec [-] (46. J. Balog [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Habrda Miroslav - ŠINDELÁŘ Daniel, VALÁŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra hostů

Újezd svého soupeře přejede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích