Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 10:30

24.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice přestřílely Dříteč


Branky


12

Díky hattricku Radka Bukače přestřílel Spartak Sezemice dřítečský Sokol v poměru 4:2 a vrátil se tak na čelo tabulky okresního přeboru. Dříteč ukázala sílu, když první dvoubrankové manko zvládla dorovnat, na další dva góly Bukače a Knauteho už odpověď nenašla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Sezemic

Navzdory skutečnosti, že se kvůli hokejovému finále měnil na poslední chvíli začátek utkání, dorazilo na sezemický stadion krásných 202 diváků. Spartak se po zaváhání Pardubiček v dohrávce v Srchu usadil na čele okresního přeboru, soupeř z Dříteče ale aktuálně oplývá výbornou formou a veze se na vítězné vlně. Bylo tedy zaděláno na atraktivní duel!

Start do zápasu měli domácí fotbalisté snový, když po dvaceti minutách vedli 2:0.

Už ve 2.minutě našel ve vápně přesným centrem Petr Sušil Bukače a ten zamířil hlavičkou do sítě - 1:0.

Tentýž hráč se ve 20.minutě dostal za vápnem k odraženému míči a netradičně levou nohou obstřelil vše, co mu stálo v cestě včetně gólmana Frinty - 2:0. K této povedené kulišárně sám Radek poznamenal:

"Chtěl jsem to takhle trefit, ale že se to skutečně povede, to jsem opravdu nečekal!"

Hostující celek ale nesložil zbraně a těsně před koncem poločasu ve 37.minutě snížil na 2:1. Standardní situaci zahrával kapitán Vrážel a Bednář se hlavou nemýlil.

Hosté nepříjemně kousali

Do druhého poločasu vstoupili překvapivě aktivněji hostující fotbalisté, vytvořili si mírný tlak a nepříjemně kousali sezemickou obranu. Ta chybovala v 53.minutě, nedorozumění nemilosrdně potrestal Bureš - 2:2.

Náskok z úvodu se tedy domácímu Spartaku vypařil a nezbylo, než znova šlápnout na plyn. V takových chvílích je neocenitelné, že mají Sezemice kanonýra, který v těžkých chvílích pomůže týmu ke světlu.

V 60.minutě se Bukač uvolnil ve vápně a při následném souboji s Frintou se mu podařilo míč se štěstím procedit za brankovou čáru - 3:2. Buky tak dovršil jeden z mnoha hattricků, které se mu povedlo vstřelit v této sezóně.

V závěru otevřela Dříteč obranu ve snaze o vyrovnání, čehož využil v 86.minutě chytrým lobem Knaute - 4:2.

Jednoho z nelehkých soupeřů má tedy Spartak za sebou, další přijdou ovšem hned vzápětí.



Ohlasy k zápasu



Sokol Dříteč
Michal Bednář, obránce: "Těžký zápas, bohužel jsme přijeli bez pěti hráčů základní sestavy. Být v plné sestavě... Musím ale říct, že třeba Srch je o úroveň výš než Sezemice. Gólů jsem dnes mohl dát více, hlavně v první půli hlavou z rohu, kdy to šlo těsně nad břevno."



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] (88. M. Blahota [-] ) , P. Kmetík [-] (64. D. Leno [-] ) , L. Knaute [-] , V. Karel [-] , T. Vykoukal [-] , M. Jiroušek [-] (74. D. Bečka [-] ) , V. Tláskal [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - R. Vrážel [-] , V. Divišek [-] , M. Bednář [-] , D. Horáček [-] - F. Polzer [-] (62. T. Turina [-] ) , J. Pejcha [-] (46. J. Vondrouš [-] ) , L. Daněk [-] - V. Černohorský [-] , P. Zezulka [-] (22. T. Vondrouš [-] ) , D. Bureš [-] (74. R. Trojan [-] )

ŽK: 86. V. Divišek .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Šebetka Milan - NOVOTNÝ Miloslav, OLAJOS Viliam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tipuji jasnou výhru domácích Sezemic, Radek Bukač hattrick.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra domácích

Sezemice musejí vyhrát a i když je Dříteč na jaře ve výborné formě, body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích