1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - Haná Nezamyslice


Branky


4

V neděli 5. května bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním Béčkem a mužstvem Nezamyslic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase obě mužstva dobře bránila a tak příležitostí ke vstřelení gólu k vidění mnoho nebylo. Mírně aktivnější byly domácí hráči. Nejprve Rus vyzkoušel pozornost gólmana střelou z dálky. Ve 23. minutě Javořík z trestného kopu pouze trefil obránce hostí. V 33. minutě stejný hráč napálil míč z trestného kopu do pětičlenné zdi. Těsně před odchodem do šaten po rohovém kopu, Mlčochova hlavička skončila mimo. Na straně hostí jsem zaznamenal tří akce, které staly za povšimnutí. Tu nejnebezpečnější vytvořila ve 45. minutě dvojice Pleva – Machálek, ale gólman byl pozorný.

 

Ihned po změně stran se uvolnil domácí Halouzka. Jeho střela skončila mimo tři tyče. V 55. minutě si naběhl na centr Mašek a z 15 metrů prostřelil brankáře hostí -1:0. V 64. minutě se vyznamenal domácí brankář, který vyrazil před sebe střelu Lechnera z 6 metrů a poradil si i z následující dorážkou stejného hráče. V 75. minutě se ocitl sám před určickým brankářem Přikryl a srovnal stav utkání na 1:1. Až do této chvíle byly domácí lepším mužstvem. S blížícím se koncem začali iniciativu přejímat hosté což vyvrcholilo v 85. minutě kdy Rudyk poslal své mužstvo do vedení. Závěr utkání hlavní rozhodčí poněkud zkomplikoval. V 90. minutě odpískal za zdržování hry brankářem, nepřímý kop proti hostující brance. Kopalo se ze vzdálenosti 15 metrů. Míč přihrál Mlčoch na Javoříka, ale ten jej napálil pouze do zdi. Jenže ani to nebyl ještě konec. Po následujícím útoku, již v nastaveném čase, hosté ve velkém vápně faulovali a byla z toho penálta. Jejím exekutorem byl Javořík, ale počínal si trestuhodně. Míč z jeho kopačky skončil asi metr nad břevnem. Zisk 3 bodů tak mohli slavit hosté.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - M. Hudský [-] - P. Mlčoch [-] - - T. Mariánek [-] , L. Kiška [-] , M. Mašek [-] , P. Halouzka [-] , R. Paul [-] , T. Ježek [-] , D. Javořík [-] , A. Rus [-]

Haná Nezamyslice
J. Král [-] - M. Musil [-] , Z. Špička [-] , P. Stejkora [-] , V. Svoboda [-] , D. Hájek [-] , T. Pleva [-] , J. Frgál [-] , O. Dočkal [-] , M. Rudyk [-] , M. Machálek [-]

ŽK: 28. L. Kiška - 22. J. Frgál , 55. P. Stejkora , 90. O. Dočkal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VODIČKA Martin - SCHEJBAL Adam, MORAVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů