Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Válec doma otočila zápas s Výčapy gólem v nastavení


18

V zápase domácí Valče a Výčapů skončil domácí výhrou 2:1, která připravila hosty o šanci zabojovat ještě o postup do vyšší soutěže 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Předposlední domácí zápas sehráli domácí proti

mužstvu Výčap. Podle postavení v tabulce byli favoritem hosté, ale domácí chtěli odčinit špatný výkon z minulého týdne! Utkání začalo opatrně, obě mužstva nechtěla udělat chybu a proto ani šance nepřicházely.Hra se přelévala od vápna k vápnu a obě mužstva dobře bránila. Změna skóre přišla až ve 35.minutě, kdy míč propadl za obranu domácích a Nikrmajer se nemýlil- 0:1! Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté. Domácí však pevně věřil že ještě může se zápasem něco udělat.

Domácí otočili vývoj druhé půle. Vítězný gól dal v nastavení střídající Vítámvás

Do druhé půle domácí nastoupili odhodlaní utkání zvrátit. Byli aktivnější a vyrovnání se dočkali v 52. minutě, kdy centr Jana Kremláčka brankář neudržel a Miroslav Kremláček byl pohotový a doklepl míč do sítě-1:1! V dalším průběhu chtěly obě mužstva strhnout vedení na svou stranu, ale obrany pracovaly spolehlivě. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně tak již v nastaveném čase vybojoval Marek Pislcajk míč ve velkém vápně a naservíroval ho před branku střídajícímu Tomáši Vítámvásovi a ten zajistil domácím vítězství ve vyrovnaném zápase 2:1! Výčapy tak po porážce na půdě Valče tak přišla i o teoretickou možnost zvítězit v okresním přeboru a tím i možnost postoupit do vyšší soutěže. Váleč naopak opět ukázala, že se může jako nováček soutěže měřit s každým týmem.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Těžký zápas s výborným soupeřem. Kluci chtěli odčinit minulé nepovedené utkání a nakonec se v samém závěru povedlo strhnout vítězství na naši stranu, takže dneska pochvala všem hráčům!




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Pislcajk [-] , F. Strohmer [-] (46. M. Mašíček [-] ) , M. Kopuletý [-] (57. M. Ludvík [-] ) , P. Zikán [-] (57. O. Kopuletý [-] ) , J. Kremláček [-] (75. T. Vítámvás [-] ) , D. Cabejšek [-] (57. T. Diviš [-] ) , F. Padělek [-] , J. Ludvík [-] , D. Pipek [-] , T. Pačinek [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - M. Semerád [-] , M. Dobeš [-] , R. Petříček [-] (59. M. Kouřilek [-] ) , O. Pánek [-] , O. Dufek [-] , J. Kopeček [-] , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Jonáš [-] (75. L. Nikrmajer [-] )

ŽK: 41. O. Dufek , 45. J. Jonáš , 82. M. Kouřilek .
Hráči zápasu: Z. Macek - M. Dobeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Favorit zápasu je pro mě jasný. Hosté mají lepší tým i postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů