Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice v Chlístově nezaváhaly


19

Fotbalisté Myslibořic podle předpokladů dokázali zvítězit na půdě posledního Chlístova, kde zvítězili zcela jasně 8:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Neděle 26.5.2024 přinesla mimo velice očekávaného finále MS v hokeji, také méně podstatné utkání OP mezi domácím Chlístovem Myslibořicemi v utkání již o nic nešlo domácí se loučí s Okresním přeborem, hosté jsou v klidném středu tabulky. Tak se všichni aktéři i diváci mohli dobře naladit na večerní hokejové finále proti Švýcarům.

Kdo nestihl úvod utkání přišel hned o dvě branky v 1. a 3. minutě poskytla domácí obrana moc prostoru hostujícími kanonýrovi Fňukalovi, ten nabídkou nepohrdl a dvakrát rutinérsky zakončil. 0-2 hned v úvodu a mohlo se v podstatě dohrávat. 3 gól přidali hosté po zvláštní situaci, kdy čárový rozhodčí zvedl praporek, hlavní  si ho ale nevšímal a ukázal doprostřed. Poté se hra uklidnila hosté měli nahráno domácí se do šancí dostávali jen sporadicky. Největší šanci domácích měl Ježek když obešel i golmana hostů, ale na lajně ho zastoupili obránci a míč směřující do prázdné branky odkopli. Těsně před koncem první půlky se po rohu Chlístova dostali hosté do brejku, který dovedli do gólového konce a stanovili tak polčasové skoré na 0-4.

Hosté ještě skóre navýšili

Po změně stran se hrálo víc mezi 16tkama. Domácí srovnali hru, ale hosté již měli pohodlný náskok. Ten v 56. minutě se štěstím navýšil Fňukal Jan. O nejhezčí moment zápasu se v 69 minutě postaral střídají Jaroslav Fňukal kdy se nechytatelně trefil pod víko a přidal tak již 6 gól hostů. Čestný úspěch domácích zaznamenal Jar. Ježek po hezké narážeče s Jakubem Pokorným. Do konce utkání ještě chladnokrevně proměnili svoje tutovky Jan Fňukal a David Šoustal stanovili konečný výsledek na 1-8.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: V poslední době se nám absolutně nedaří. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě. Na zápas musíme co nejdřív zapomenout a důstojně dohrát zbývající utkání v okresu.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Hned z úvodu se nám po dvou téměř totožných akcích Jana Fňukala podařilo dvakrát skórovat a v podstatě bylo po zápase. Domácí působili odevzdaným dojmem a tak byla jen otázka na jakém číselném poměru se skóre zastaví. Osobně si myslím, že domácí mají na víc, než takové výkony, ale když se nedaří, tak se prostě nedaří, to známe i my z vlastní zkušenosti.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Brestovský [-] , J. Ježek [-] , J. Seifert [-] - K. Kocmánek [-] , M. Svoboda [-] - P. Tkaný [-] , V. Kučera [-] (60. P. Brestovský [-] ) , J. Boudný [-] (46. M. Granát [-] ) , T. Kuchařík [-] (73. M. Čech [-] ) , J. Pokorný [-]

TJ Myslibořice
B. Mencák [-] - L. Macháček [-] (46. D. Šoustal [-] ) , S. Marek [-] , D. Kunčík [-] , M. Ludvík [-] (60. J. Dvořák [-] ) - J. Fňukal [-] , M. Šoustal [-] (46. O. Smolka [-] ) , L. Šabata [-] , F. Hvězda [-] - P. Vejvoda [-] , A. Macháček [-] (60. A. Janoušek [-] )

ŽK: 67. M. Granát .
Hráči zápasu: J. Fňukal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Chlístov : Myslibořice (výhra hostů)
Chlístov má dle statistik nejhorší obranu soutěže a ofenziva hostů bude nad jeho síly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů