1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec se doma rozešel smírně s Šebkovicemi B


Branky


18

V úvodním zápase jara se rozešel Studenec z Šebkovicemi B smírně 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Dvě hodiny před začátkem utkání prošla vesnicí sněhová přeháňka a na hřišti ležela souvislá sněhová pokrývka. Ale už hodinu před začátkem utkání nebylo po sněhu ani památky. Úvod utkání patřil jednoznačně hostům, kteří svoje úsilí zúročili již v 8. minutě brankou z centru z pravé strany a Holčapek pohodlně skóroval do opuštěné branky -0:1. Hosté měli jasnou převahu. Ve 22. minutě hosté střelecký pokus z 25-ti metrů, ale střela šla těsně vedle domácí branky . Ve 36. minutě Libor Matějek  byl důrazný  na míči, těsně před brankařem si nadhodil míč a následně skóroval do prázdné brány-1:1. Ve 38. minutě Volfův střelecký pokus z hranice šestnáctky skončil nad bránou domácích. 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhém poločase se v 55. minutě Libor Matějek dobíhal míč, vykopl ho těsně před brankářem, ale míč tentokrát skončil mimo branku. V 62. minutě střela Svobody z 25-ti metrů šla těsně vedle. V 69. minutě přišel brejk hostů po pravé straně, Havlena z 15-ti metrů vypálil, ale Dufek v bráně míč vyrazil mimo nebezpečí. V 72. minutě Petr Brada zakončil útok hostů střelou nad. V 84. minutě hosté vystřídali a na plac nastoupil Přibil a okamžitě šel rozehrávat trestný kop. Jeho střela z 25-ti metrů pouze lízla břevno. Zápas tak skončil v chladném počasí dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale pak nás přibrzdilo velké množství nepřesností. Škoda neproměněných šancí a ztráty dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
M. Dufek [-] - L. Matějek [-] (55. A. Štěpánek [-] ) , T. Suchánek [-] , F. Horký [-] , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , R. Turoň [-] , J. Januška [-] , L. Matějek [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - O. Havlena [-] (84. V. Přibil [-] ) , P. Brada [-] , J. Holčapek [-] , M. Kotačka [-] , J. Němec [-] (62. J. Krejča [-] ) , R. Svoboda [-] , D. Volf [-] , M. Uhlíř [-] , S. Zikmund [-] , J. Fejta [-]

Hráči zápasu: F. Horký - J. Holčapek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - TUROŇ Rudolf, CHYBA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Vidím to na výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích