0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 15:00

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno zvítězilo venku. Okříšky B se připravily o gól fair play gestem


Branky


16

Druhé Mohelno dokázalo díky dvěma rychlými góly z úvodu zápasu zvítězit na půdě Okříšek B 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Druhé Mohelno přijelo na velmi těžkou půdu do Okříšek B. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Hosté zahrozili nejprve po brejku ve 3.minutě, ale Tomáš Jeřábek minul. Domácím varování nestačilo. Balónem za obranu a samostatným nájezdem nepohrdl  Radim Wascher, obstřelil Nevolku a poslal hosty do vedení 0:1. O chvíli později zahrávali hosté trestný kop, na centr si naskočil František Žák a prodloužil hlavou na zadní tyč -0:2 Domácí Benfika po té vyrovnala hru a poločas se dohrál tak nějak ve středu hřiště. 

Hosté si výhru pohlídali, domácí se zachovali čestně

Kolem 60. minuty začali hráči Mohelna utahovat smyčku, ovšem domácí gólman Nevolka se v brance překonával a jen díky němu domácí prohrávali pouze o dva góly. Jediná šance domácích na vstřelení branky byla v 83. minutě, kdy se dostal do zakončení Večeřa, ale přehodil gólmana i s brankou. V úplném závěru sudí Vrzal nařídil pro domácí pokutový kop. Ivoš Večeřa, vědom si toho, že o faul nešlo, zakopl balón na rohový praporek. Hosté si tak zcela zaslouženě odvezli všechny body. Upevnili si tak druhé místo tabulky a ještě nevzdávají souboj o první místo.V příštím kole budou chtít hráči Mohelna potvrdit dobou formu na svém hřišti v zápase s Opatovem. Okříšky B pak zajíždí do Čáslavic.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Krčál Michal, trávníkář: Můžeme být rádi, že jsme dohráli v plném počtu. Hosté byli ve všem lepší a my neměli žádnou kloudnou šanci. V závěru krásné gesto fair play.

TJ Mohelno
Jeřábek Lumír, asistent trenéra: Vstup do zápasu nám vyšel na výbornou. Téměř celé utkaní bylo v naší režii a je jen škoda neproměnných šancí. Za vyzdvihnutí určitě stojí gesto fair play, za které si domácí hráč zaslouží potlesk.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - D. Šinkovský [-] , I. Večeřa [-] , R. Salát [-] , M. Zeman [-] , M. Pařízek [-] , J. Jůza [-] , F. Koreš [-] (69. O. Dosedla [-] ) , M. Veleba [-] , F. Teplan [-] , M. Mašek [-] (61. J. Paděra [-] )

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - F. Meluzín [-] , F. Žák [-] , P. Ležák [-] , M. Ondráček [-] - T. Jeřábek [-] (43. F. Staněk [-] ) , P. Jeřábek [-] , M. Dvořák [-] , M. Kerndl [-] (90. T. Kábele [-] ) - P. Horký [-] (61. J. Dvořák [-] ) , R. Wascher [-] -

ŽK: 53. I. Večeřa , 85. M. Zeman - 90. J. Dvořák .
Hráči zápasu: I. Večeřa - J. Světlík , F. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - GRUBER Patrik, MAŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Mohelno klopýtá v bojích o první příčku, ale v Okříškách by mělo zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů