Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno doma přehrálo Opatov


16

Druhý tým tabulky z Mohelna zvítězil na svém hřišti Opatov 3:1 a po zaváhání Koněšína stáhl ztrátu na první místo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Mohelno přivítalo na svém hřišti hosty z Opatova. Úvod zápasu patřil domácím, kteří se hned v 10. minutě dostali do vedení zásluhou Tomáše Jeřábka. Stav 1:0. Netrvalo dlouho a Mohelno mohlo navýšit skóre, avšak hostující gólman vytáhl parádní zákrok a šanci zlikvidoval. Navýšení se domácí dočkali ve 20. minutě, kdy přízemní střela Martina Dvořáka těsně před gólmanem poskočila a zapadla do brány. Stav 2:0. Hosté následně přidali a následovala vyrovnává pasáž hry, z čehož pramenilo snížení na 2:1, o které se postaral v 35. minutě Filip Šinkovský. V závěru poločasu nebyl Opatov daleko k vyrovnání, ale pohotový zákrok vytáhl i domácí brankář, a tak oba týmy odcházely do kabin za stavu 2:1. 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas byl z počátku vyrovnaný, ale domácí následně začali mít znovu více ze hry a vytvářeli si gólové příležitosti. Uchytila se až ta v 78. minutě, kdy Pavel Jeřábek vyslal z levé strany tvrdou střelu na zadní tyč a nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Mohelno si tak připsalo zasloužené vítězství a další 3 body do tabulky. Mohelno není ztrácí na vedoucí Koněšín šest bodů a určitě bude ještě k vidění tvrdý boj o první místo v tabulce okresní skupiny třetí třídy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Oravkin Pavel, hráč: Dnes přijel pro nás nepříjemný soupeř. Věděli jsme, že musíme podchytit úvod utkání, což nám vyšlo. A ač zápas příliš fotbalové krásy nepřines, tak pro nás důležité a troufám si říct, že zcela zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Ležák [-] , F. Žák [-] , J. Dvořák [-] , P. Šanda [-] (58. P. Horký [-] ) - F. Meluzín [-] , P. Jeřábek [-] , M. Dvořák [-] , P. Šanda [-] (88. M. Kopeček [-] ) - T. Jeřábek [-] , R. Wascher [-] -

FK Opatov
R. Kšír [-] - Z. Daniel [-] , R. Pokorný [-] , M. Čurda [-] , F. Šinkovský [-] , J. Doležal [-] , M. Řezáč [-] , M. Kravka [-] (77. J. Plaček [-] ) , M. Ježek [-] , M. Kšír [-] , A. Konečný [-] (46. L. Hanzal [-] )

ŽK: 17. J. Dvořák , 24. P. Ležák - 16. M. Kravka , 55. F. Šinkovský , 88. J. Horáček .
Hráči zápasu: P. Jeřábek - F. Šinkovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - ŠANDA Petr (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích