1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vyhrály na půdě Čáslavic


Branky


15

Hosté z Okříšek B dokázali uspět na hřišti Čáslavic, když zvítězili o jediný gól 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Zápas v Čáslavicích se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. V první půli byli lepší hosté z Okříšek, ovšem dva samostatné nájezdy Dosedly brankou neskončily. Ujala se pouze ve 30. minutě střela Ivo Večeři, který po zmatcích uklidil balón do sítě stejně kvalitně jako kuchyni po uvařeném obědě. Hosté se tak ujaly vedení 0:1, které tak do konce poločasu dokázali udržet. Přesto ještě zápas nebyl zcela rozhodnutý a očekával se ještě tuhý boj o body.

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli měli více ze hry domácí, nicméně do dvoubrankového vedení šla hostující Benfika. Palič Dosedla využil nejmenší šanci v zápase a uraženou střelou na zadní tyč po vzoru Thierry Henryho zvýšil na 0:2. S rychlou odpovědí však přisel domácí Marcel Šimek. Využil chyby v obraně, byl u míče dřív jak Nevolka a korigoval na 1:2. Hosté si v závěru vedení pohlídali a odvezli všechny body. Okříšky B tak napravili domácí porážku z druhým Mohelnem. Zároveň si vypracovali na 5 místě již sedmibodový náskok na dotírající Radotice. Samy pak mají před sebou o tři body FŠ Třebíč B a vypadá to, že si to tyhle týmy nakonec rozdají o konečnou čtvrtou příčku tabulky. Čáslavice sice zůstávají na sedmém místě ale od desátých Jaroměřic je dělí pouhý bod.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Nejmenovaný hráč SK: Musím ocenit, že jsme odehráli vcelku klidně utkání. Super ze strany hráčů Čáslavic. Fanoušci však musím jako vždy pokárat. To tam bude vždy stejné. To se nezměnilo za celou moji kariéru.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
P. Vyhnálek [-] - J. Mach [-] , M. Peštál [-] (72. T. Roupec [-] ) , M. Obůrka [-] , Š. Binka [-] , L. Mach [-] , V. Podroužka [-] (62. D. Jeřábek [-] ) , M. Rada [-] , P. Růžička [-] (46. J. Hanzal [-] ) , M. Šimek [-] , L. Micka [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - M. Pešek [-] (74. P. Lorenc [-] ) , T. Dočkal [-] , M. Hobza [-] (79. M. Večeřa [-] ) , J. Paděra [-] (62. D. Šinkovský [-] ) , O. Dosedla [-] , I. Večeřa [-] , R. Salát [-] , M. Zeman [-] , J. Jůza [-] , M. Veleba [-]

ŽK: 53. M. Šimek , 89. M. Obůrka - 52. T. Dočkal , 62. M. Veleba .
Hráči zápasu: Š. Binka - O. Dosedla .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VECHETA Roman (N), VAŘBUCHTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Zkusím remízu.

Tip: výhra domácích