1:1
(1:1)
47. T. Hambálek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice se doma podělily o body s Dukovany B


Branky


44. M. Konfršt - 47. T. Hambálek (vl.)
15

V souboji dvou celků se spodní části tabulky remizovaly na vlastním hřišti Jaroměřice s Dukovany B 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru poločasu do vedení , ale v nastavení si dali vlastní branku

Jaroměřice přivítaly na svém hřišti fotbalisty Dukovan B. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. V Jaroměřicích hráli hosté z Dukovan vyrovnanou partii. V prvním poločase bylo na obou stranách zhruba stejně dobrých šancí ke skórování, ale zatím bez gólového efektu. Domácí na konci půle šli přeci jen do vedení, když se ve 44. minutě trefil Marek Konfršt -1:0. Ale o tři minuty později si centr srázil domácí obránce Tomáš Hambálek do vlastní branky a tak poločas skončil 1:1. Zápas a do druhého poločasu mohl začít opět od nuly. S prozatimním výsledkem mohli být zatím spokojenější hosté.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhé půlce domácí postupně ztráceli tempo a hosté se dostávali více do šancí. Bohužel se jim ani super šance nepovedlo proměnit a tak si odvezli z Jaroměřic alespoň bod za remízu 1:1. Dukovany B tak bodovaly ve druhém zápase po sobě a udělaly další krok zachraň v soutěži, by jako nováček soutěže byl pro tuto sezónu úspěchem. Závěr sezóny tak nabízí i co se týče sestupových příček zajímavou podívanou, když mezi jedenáctými Moravskými Budějovicemi B a poslední litohoří je pět kol před koncem v uvozovkách pouhých pět bodů. Takže nyní bude každý bod velice důležitý a může znamenat v závěrečném zúčtování cenu zlata.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Zapas, který musel diváky bavit. Šance na obou stranách a trestuhodne zahazivani šancí. Remíza spravedlivá.

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: V Jaroměřicích jsme hráli vyrovnanou partii. V prvním poločase na obou stranách zhruba stejně dobrých šancí ke skórování. Domácí na konci půle šli do vedení,ale o tři minuty později si centr sráží domácí obránce do vlastní branky a tak poločas končí 1:1. Ve druhé půlce domácí postupně ztrácejí tempo a my se dostáváme více do šancí. Bohužel se nám ani super šance nepovedlo proměnit a tak odvážíme z Jaroměřic alespoň bod za remízu 1:1.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - V. Aujezdský [-] - O. Pavelec [-] , D. Stadnik [-] , A. Milchevych [-] - T. Kalay [-] , M. Konfršt [-] (86. J. Cvachovec [-] ) - J. Stejskal [-] , J. Urbánek [-] , T. Hambálek [-] , J. Heres [-] (27. Z. Nykrmajer [-] )

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] (71. P. Jelínek [-] ) - P. Horák [-] , M. Ferus [-] , B. Horák [-] (90. D. Havlát [-] ) , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , P. Furiš [-] , J. Jelínek [-] , T. Křišťál [-] (86. T. Soukup [-] ) , J. Nahodil [-]

Hráči zápasu: M. Konfršt - M. Ferus .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - SVOBODA Martin (N), ČÁSTEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas kde o gól by mohli vyhrát domácí.

Tip: výhra domácích