1:3
(0:1)
5. R. Svoboda
47. D. Volf (p.)
73. R. Svoboda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 10:15

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B v Litohoři nezaváhaly


Branky


87. P. Šindelář - 5. R. Svoboda , 47. D. Volf (p.) , 73. R. Svoboda
15

Fotbalisté Litohoře nedokázali na vlastním hřišti bodovat se silnými Šebkovicemi B, kterým podlehly 1:3 a nadále se pohybují v sestupovém pásmu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Utkání nezačalo pro domácí moc dobře a již v 5. minutě hosté po své pravé straně zatáhli míč do vápna domácí obrany kde se k němu dostal zcela osamocený Svoboda, který s přehledem dostal hosty do vedení 0-1. Hosté byli v prvním poločase fotbalovější, ovšem ani jeden z týmů si nevypracoval žádné vyložené šance. Domácí měli pouze jednu a to z přímého kopu za ruku hostujícího hráče těsně za hranicí šestnáctky.  Ve 41. minutě Dolanského střelu ovšem hostující brankář zlikvidoval.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle domácí vstoupili s cílem utkání alespon vyrovnat. Bohužel již v 47.  minutě vypíchl míč domácí obraně Říha, zatáhl jej do vápna, kde byl faulován a Volf z pokutového kopu nezaváhal 0-2.
V 61. minutě po pravém křídle unikl hostující Volf který šel sám na domácího brankáře , ale trefil tyč .
A tak v 73. minutě po chybě domácího stopera to byl hostující Svoboda který zyšuje na pohodových 0-3.Domácí už pouze v 87. minutě upravili výsledek na 1:3 Šindlářem, který po závaru před hostující brankou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Litohoř tak po další porážce stále drží v rukou Černého Petra, ale ještě určitě mohou setrvání v soutěži v posledních pěti kolech zachránit, jelikož rozestupy mezi ostatními týmy nejsou příliš velké.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Zasloužená výhra hostí. Byli po celý zápas fotbalovější, pohyblivější.Trestali naše chyby, bohužel hrajem každé utkání v jiné sestavě a hlavně bez tréninku, takže se v klidu připravujeme na 4 třídu.




Sestavy


TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - D. Černý [-] , D. Puchnar [-] , R. Finda [-] (86. J. Klíma [-] ) , T. Kašík [-] , M. Šafrata [-] (58. D. Raab [-] ) , P. Šindelář [-] , L. Dolanský [-] (84. D. Bouda [-] ) , O. Kostka [-] , K. Svoboda [-] , V. Polický [-] (46. T. Krejča [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - P. Hrůza [-] , L. Říha [-] (56. J. Hobza [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Brada [-] , O. Havlena [-] , S. Zikmund [-] , D. Volf [-] (90. V. Přibil [-] ) , M. Kotačka [-] , J. Fejta [-] , T. Bílek [-] (58. J. Krejča [-] )

ŽK: 69. P. Šindelář , 82. L. Dolanský .
Hráči zápasu: F. Brada .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Petr - GRUBER Patrik, DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Hosté by měli brát všechny body.

Tip: výhra hostů