4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé Mohelno prohrálo v Čáslavicích


Branky


15

Nečekanou porážku 4:1 zaznamenali hráči Mohelna na půdě Čáslavic. Čáslavice zvítězily i díky skvělému prvnímu poločasu (3:0)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Čáslavice v něm přivítali momentálně druhý celek tabulky z Mohelna, který usiloval o první místo tabulky a případný postup. Favorit zápasů tak byl právě hostující celek. Na samotném hřišti to však příliš nevypadalo, ale také v první polovině 1 poločasu nic nenasvědčovalo, jak bude zbytek prvního poločasu vypadat. Ke slovu se víc a víc dostávali domácí borci, které také ve 28. minutě poslal do vedení Matěj Peštál -1:0. Kde kdo si mohl říci, že bude zápas alespoň více dramatický. Jenže hosté byli směrem dopředu bezzubí a navíc v závěru prvního poločasu udeřili opět domácí. A to dokonce hned dvakrát. Ve 39. minutě nejprve zvyšoval na 2:0 domácí kanonýr Marcel Šimek -2:0. A aby toho nebylo na hosty z Mohelna vše ve 42. minutě poslal domácí celek do senzačního vedení 3:0 Lubor Micka. Tak také skončil první poločas ve kterém měli našlápnuto k výhře překvapivě domácí fotbalisté, kteří ale vedli zcela zaslouženě.

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se snažil domácí tým hlavně nepolevit, aby hosté ještě zápas nezdramatizovali. Ale dnes to nebyl příliš jejich den a domácí v 74. minutě pojistili své již vysoké vedení na 4:0, když se o druhou branku v zápase postaral opět Marcel Šimek. Hostující tým se alespoň snažil neodjet domů bez vstřelené branky, což se jim nakonec také podařilo zásluhou Radima Waschera, který tak kosmeticky upravoval konečný výsledek na 4:1 pro domácí celek. Tato porážka připravila Mohelno ještě zabojovat o první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Ležák Petr, hráč: Dnes to od nás nebyl vůbec dobrý výkon, řada nepřesností a individuálních chyb... V závěrečných 30 minutách jsme se začali zvedat, ale vedlo to jen ke snížení na 4:1. Nezbývá než zvednout hlavy a do dalších zápasů hrát zas svoji hru.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
Š. Vaněk [-] - J. Hanzal [-] , M. Růžička [-] (85. M. Vybíral [-] ) , O. Bulička [-] (48. Š. Sokol [-] ) , M. Obůrka [-] , M. Peštál [-] (79. V. Prodělal [-] ) , M. Zikmund [-] , Š. Binka [-] , M. Klika [-] , M. Šimek [-] (79. T. Roupec [-] ) , L. Micka [-]

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Ležák [-] (46. F. Staněk [-] ) , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] (20. T. Kábele [-] ) , F. Meluzín [-] - M. Kerndl [-] (64. J. Suchánek [-] ) , M. Ondráček [-] , M. Dvořák [-] , P. Jeřábek [-] - T. Jeřábek [-] , R. Wascher [-] -

ŽK: 84. M. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Šimek - M. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZIMA Petr - GRUBER Patrik, VAŘBUCHTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Mohelno má jednoznačně lepší tým, moc bodů neztrácí a nebude tomu tak ani tento víkend.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů