1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Domamili byla k vidění remíza


Branky


9

Šlágr kola se odehrál v Domamili, kde domácí celek hostil Stařeč “B”. Postavení obou týmů v tabulce slibovalo vypjatou podívanou a kvalitní fotbal. Stařeč hrající o postup potřebovala nutně zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v první půli

Domamil je na svém hřišti již tradičně velmi silná o čemž se tentokrát přesvědčila Stařeč “B”. Hostující celek vstoupil do zápasu lépe. Už v 8. minutě se Stařeč dostala do brejkové situace po pravé straně hřiště. Odtud přišel centrovaný míč do vápna, se kterým si poradil Svoboda, který prostřelil domácího gólmana Polednu - 0:1. Vedení Stařeč “B” dlouho neuhájila. Domamil totiž vyrovnala v 25. minutě, kdy se dokázal prosadit Soukup, pro kterého šlo již o 29. branku v letošní sezóně. Zbytek poločasu nabídnul velkou řadu brankových příležitostí. Dalekonosnou střelu hostujícího Němce z 20 metrů dokázal zneškodnit domamilský golman. Ten byl úspěšnější i při dalších dvou únicích hráčů Starče. Proto bylo po poločase skóre vyrovnané - 1:1.

V druhém poločase se diváci branky nedočkali

Druhý poločas se odehrával především kolem středu hřiště. Stařeč se snažila diktovat tempo hry a Domamil hrála spíše defenzivně. Ani jeden z týmů se nedostal do výraznější šance. Hrál se hodně bojovný fotbal, který už další branku nenabídnul a skončil dělbou bodů. Domamil potvrdila svou dobrou formu z domácího hřiště, kde v letošní sezoně prohrála pouze s Přibyslavicemi “B”. Stařeč nedokázala využít své šance z první půle a ztratila důležité body. Přibyslavice se jim vzdálily na rozdíl pěti bodů. Stařeč to bude mít v boji o prvenství v soutěži už hodně složité, protože ji čekají pouze tři utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč B
Václav Polák, trenér: “Byli jsme lepším týmem, celý zápas jsme tlačili. Hosté spíše odkopávali a hráli na protiútoky. Kdybysme dokázali proměnit své šance, tak jsme mohli vyhrát.”



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - J. Kopečný [-] , Z. Soukup [-] , F. Soukup [-] , A. Soukup [-] , J. Bláha [-] , T. Ferdan [-] , J. Růžička [-] , D. Menčík [-] , A. Špinka [-] , P. Šabatka [-]

TJ Sokol Stařeč B
M. Ježek [-] - P. Bartůšek [-] , D. Kašiár [-] , O. Němec [-] , M. Vlach [-] , J. Svoboda [-] , R. Novák [-] , R. Linhart [-] , M. Stonáček [-] , J. Daňhel [-] , V. Smejkal [-]

ŽK: 50. D. Kašiár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - SOUKUP Zdeněk (N), NOVÁK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů