Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí C vyloupilo Radostín a připisuje si druhou výhru v řadě


Branky


14

Ve 24. kole do Radostína přijelo Velké Meziříčí C. O tom, že hosté jsou favorité, to Radostín dokázal pocítit hned od začátku, když už velmi brzo prohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Kuřátko v úvodu utkání otevřel skóré

Hostující hráči do tohoto utkání vstoupili mnohem lépe. Už v 5. minutě poslal Velké Meziříčí do vedení Tomáš Kuřátko, který se prosadil po centru Tomáše Šlitra. Poté hra probíhala nahoru a dolů, oba týmy svoje šance jenom zahazovaly. A protože se nikdo z obou týmů nedokázal prosadit, tak po rychlém hostujícím začátku hosté šli do druhého poločasu s jednobrankovým náskokem.

Velké Meziříčí si zajistilo a dokráčelo pro tři body

Ve druhém poločase na začátku zase opět byli lepší hosté. V 55. minutě po centru Jaroslava Krejčího navýšil náskok na dva góly kanonýr Ondřej Pospíšil. Poté se ale do hry dostali domácí a byli oni tím lepším týmem. Jenže domácí Radostín měl sice převahu, ale hráči si pomalu mohli vylámat zuby na hostujícím brankáři, který hodně svůj tým podržel. Poté z ojedinělé Meziříčské akce hosté vybojovali penaltu, kterou Libor Smejkal ale nedokázal proměnit. V 84. minutě vstítil třetí hostující branku Jaroslav Krejčí, když předvedl nádhernou individuální akci. Radostín už sice nemohl nic udělat se zápasem, nicméně alespoň přišla korekce skóré. V 88. minutě se po krásné střele trefil Jan Poul a upravil tak na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: "Na dnešní zápas jsme jeli v poslepované sestavě, museli nám pomoct starší hráči Šlitr a Chalupa, který odvedli perfektní výkon. Vyhráli jsme zaslouženě, i když tým domácích měl také své šance. Chci poděkovat všem našim hráčům za dobrý výkon a Radostínu za dobrý fotbal."



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - D. Poul [-] , O. Bradáč [-] , D. Hrbek [-] , R. Fňukal [-] , R. Večeřa [-] (46. J. Willisch [-] ) , P. Inwald [-] , P. Gregar [-] (70. T. Staněk [-] ) , L. Dvořák [-] , F. Ochrana [-] , J. Poul [-]

FC Velké Meziříčí C
L. Smejkal [-] - F. Řepa [-] (85. J. Dočkal [-] ) , O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , M. Řepa [-] , T. Kuřátko [-] , E. Smejkal [-] , T. Šlitr [-] (46. O. Pospíšil [-] ) , L. Smejkal [-] , V. Chalupa [-]

ŽK: 43. O. Bradáč .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - SKRYJA Stanislav, KUČERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích