Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník nakonec po divoké přestřelce urvali tři body


15

Ve 24. kole se hrál záchranářský souboj mezi Doubravníkem a Moravcem. Zápas nabídl mnoho zajímavých zvratů. Padlo hodně branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí uhájili těsné vedení

Lépe začali domácí, už ve 4. minutě se trefil Jan Slámečka. V 16. minutě na 2:0 zvýšil Ondřej Gibfried. Poté v 19. minutě přišlo snížení, když se dokázal prosadit Petr Sodomka. Pak domácí opět dokázali odskočit, když Miroslav Vojta ve 26. minutě dal zpět dvoubrankový náskok domácím. Pak přišla chvíle pro hosty, ve 28. minutě se opět dotáhli na Doubravník díky Františku Lahodnému a ve 33. minutě vyrovnali díky druhé trefě v zápasu Petra Sodomky. Domácí ale do kabin nechtěli jít za remízového stavu, ve 45. minutě se podruhé trefil Miroslav Vojta.

Doubravník si došel pro vítězství několika gólech slepených

Ve 48. minutě Ondřej Gibfried přidal další gól a domácí odskočili. Na něj navázal Ondřej Muller v 52. minutě a domácí už odskočili na 3 góly, pak Moravec snížil na 6:4 díky Martinu Christiánovi. Domácí nakonec zápas ovládli 9:4, Miroslav Vojta zaznamenal hattrick, trefili se ještě Michal Jedlička a David Juračka. Zápas zajímavý a napínavý, viděli jsme hodně branek a zajímavou přestřelku.



Sestavy


FK Doubravník
T. Vorel [-] - M. Vojta [-] , T. Mičánek [-] (46. O. Müller [-] ) , V. Čepička [-] (81. M. Škoda [-] ) , O. Gibfried [-] , M. Švadlenka [-] (46. T. Csizmár [-] ) , M. Jedlička [-] (76. M. Fišer [-] ) , M. Šikula [-] (15. D. Juračka [-] ) , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - F. Kovář [-] (75. L. Tulis [-] ) , F. Lahodný [-] , P. Sodomka [-] (63. P. Válek [-] ) , M. Christian [-] (77. I. Pokorný [-] ) , J. Cimbálník [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , M. Hanák [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 20. F. Lahodný .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BUDÍN Jan - VOJTA Karel (N), SOMMER Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích