4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí v domácím prostředí poráží Bory


Branky


18. D. Urbánek , 46. J. Chlup , 58. J. Chlup , 75. J. Chlup - 86. M. Požár
18

Velmi nešťastný zápas pro Bory, mimo ztrátu tří bodů přišla zranění u vícera hráčů. Naopak Březí získává další vítězství a prokazuje svou jarní formu. Přečtěte si o průběhu a výroky z obou táborů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodním tlak a zranění

Zápas mezi Březím a Bory začal velmi energicky, kdy se domácí tým rychle ujal vedení díky gólu Urbánka v 18. minutě. Přestože Březí dominovalo, hostující tým Borů se statečně držel a bránil se intenzivnímu tlaku. První poločas se však pro hosty ukázal jako velmi nešťastný, když jejich brankář musel střídat kvůli vyhozenému prstu a do branky tak nastoupil stoper. Následně se hosté potýkali s dalšími zraněními v obraně, když si druhý stoper zranil koleno a třetí obránce si natáhl sval. I přes tyto problémy Bory zvládaly držet krok a první poločas skončil těsným vedením Březí 1:0.

Převaha Březí a hattrick Chlupa

Druhá půle začala okamžitým nárůstem tempa ze strany Březí, když Chlup skóroval hned ve 46. minutě, což zvýšilo tlak na oslabenou obranu hostů. Chlup následně pokračoval ve skvělém výkonu a přidal další dva góly v 58. a 75. minutě, čímž zkompletoval svůj hattrick - rozhovor s ním si můžete přečíst tady. Bory se snažily najít odpověď a zlepšily svou hru, ale změny v obraně se projevily. Přesto se hostům podařilo vstřelit čestný gól v 86. minutě. Měli ještě jednu šanci, kterou domácí obránce zmařil hlavičkou na břevno. Zápas skončil vítězstvím Březí 4:1, kdy domácí tým dokázal těžit z rychlých útoků a efektivity před brankou.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Nebyl to ze začátku pro nás úplně lehký zápas, ale museli jsme počítat s tím, že nepůjde vše jak po másle. Nakonec jsme to jako tým ubojovali a berem 3 body!

TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (hráč): Březí zabralo hned od začátku, dostalo se do vedení 1:0, dlouho jsme se drželi, ale pak nám přestalo přát štěstí. Nás brankář si vyhodil prst, střídal a jel na pohotovost, do branky šel stoper, druhý stoper si zranil koleno a třetí obránce si taky natáhl nějaký sval, takže jsme v druhé půlce hráli hned bez 3 obránců v základní sestavě ... Herně jsme se trochu chytli, ale taková velká změna v obraně nás zlomila a dostali jsme naloženo. Nakonec jsme dali aspoň 1 gól a mohli jsme dát ještě druhý, ale soupeřův obránce zastoupil gólmana a vytáhl hlavou naši střelu na břevno. Od Březí pěkný výkon, až na konec první půlky hráli pěkný fotbal. A pro kapitána domácího týmu, loket v obličeji je vždy faul i když jeho spoluhráč nechtěl, což samozřejmě chápu, to se prostě stane, ale komentovat to slovy, že si pod něho náš hráč naběhl, takže to faul není, to je trapný. Jinak byl zápas odehraný celkem v klidném tempu a bez zákeřností. Gratuluji k vítězství.



Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - L. Matoušek [-] , P. Šimek [-] (83. A. Crha [-] ) , P. Jelínek [-] - M. Musil [-] , M. Hřebíček [-] (74. J. Chytka [-] ) , D. Dostál [-] , O. Broža [-] (70. V. Klíma [-] ) - D. Urbánek [-] , J. Chlup [-] , D. Burian [-]

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] (36. M. Požár [-] ) - J. Pol [-] (68. P. Psohlavec [-] ) , V. Burian [-] , V. Beneš [-] , M. Zástěra [-] , J. Karásek [-] , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , M. Tvrdý [-] , O. Hlaváč [-] (60. M. Špaček [-] ) , L. Němec [-] (46. J. Dvořák [-] )

ŽK: 38. D. Burian .
Hráči zápasu: J. Chlup - J. Karásek .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: MENCLER Luboš - HOLÁNEK Michael (N), KUJAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra domácích

Březí má na jaře neskutečnou formu a prohání Hamry na čele tabulky a tak doma vyhraje i když Bory se zvedly na body to stačit nebude 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady asi není o čem...tento zápas má jasného favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích