2:1
(0:1)
41. I. Plhal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov otočil zápas s Radešínkou


Branky


18

Domácí Jiimramov potřeboval body a tentokrát vybojoval všechny. Po prvním poločase to sice mohlo vypadat jako další ztracená bitva, v druhé půli ale došlo k otočení skóre ve prospěch Jimramova, kde také tři body zůstávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru poločasu

V utkání 24.kola okresní soutěže se potkala mužstva v rozdílném rozpoložení, domácí, kterým se v jarní části nedaří, hosté se proti podzimu hodně zvedli a tak se očekávalo zajímavé utkání. Utkání se hrálo za slunečného počasí, ale kontrolu míče stěžovala mokrá tráva. Domácí měli od počátku utkání územní převahu, ale hosté hráli v bloku a bránili velmi dobře a tak se domácí jen těžko prosazovali. Dopředu se hosté moc nehrnuli, hráli dlouhé nákopy na hroťáka Plhala a hrozili po standardkách dobře zahrávaných Bukáčkem, ale domácí stopeři vše uskákali. Pokud domácí hráli po zemi, tak se do šancí dostávali, ale hosty několikrát podržel brankář Vařejka. Ve 23. minutě zastavilo střelu J. Sedláka z 22 metrů břevno hostující branky a ten samý hráč ve 34. minutě po rohovém kopu v čisté šanci hlavou těsně přestřelil a tak se skóre měnilo na druhé straně. Ve 41. minutě vystihl Plhal na hranici šestnáctky špatnou rozehrávku domácích a přestože byl faulován osvědčil svůj důraz a otevřel skóre utkání  0:1.

Body pro domácí

Do druhého poločasu trenér Borovský změnil částečně rozestavení a domácí se začali dostávat do šancí. V 53. minutě se po křížném přenesení hry na levé straně prosadil Vraspír a jeho ideální přihrávku na malé vápno Vojta Peňáz uklidil do sítě.  V 58. minutě znovu po centru zprava a několika nedorazech obrany hostí překvapil domácí kapitán Bednář nečekanou a těžkou střelou na zadní tyč hostujícího brankáře a tak domácí během pěti minut utkání otočili. V dalším průběhu měli domácí nadále převahu, ale ve finále byl problém. V 68. minutě Vojta Peňáz několika kličkami v rohu šestnáctky trápil hostující obranu, byl podražen, penalta, míč si vzal Dvořák, ale jeho umístěnou, ale nepříliš prudkou střelu k pravé tyči brankář Vařejka výborně vyrazil. V posledních osmi minutách hosté hru otevřeli, měli několik závarů, ale domácí si již vítězství pohlídali. U domácích bylo znát určité zlepšení proti minulým zápasům, ale stále je sráží chyby ve zpracování a kontrole míče a pomalá kombinace. Zkušení hosté utkání poctivě odmakali, vzadu hráli organizovaně a velmi dobře, zatím jim chybí lepší kombinace v útočné fázi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér): Do sestavy se nám vrátil Zbyťák, ale v první půli nám ani tenhle životabudič nepomohl a pokračovali jsme v nevýrazném výkonu z předešlých kol. Až na tři šance jsme byli nebezpeční asi jako senioři u samoobslužný pokladny v Lidlu. Cestou do kabiny už jsem si připravoval bič a fén, ale nakonec k tomu nedošlo, asi už stárnu:-))). Zvolil jsem raději cukr a spolu s těmi nejzkušenějšími jsme to raději povzbudili a nahecovali. Nutno říct, že to zabralo a druhá půle byla z naší strany určitě mnohem lepší. Dvěma góly jsme dokázali skóre otočit a ještě několik šancí zůstalo nevyužito. Radešínská benfika kousala až do konce a rozhodně nám to nedala zadarmo, proč taky:-). Nezbývá než doufat, že nás výhra nakopne a výkony půjdou zase nahoru. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , V. Vraspír [-] - L. Zbytovský [-] , M. Gregor [-] (70. . Novotný [-] ) , V. Peňáz [-] (80. D. Halva [-] ) , V. Peňáz [-] - M. Dvořák [-] , J. Sedlák [-] (64. P. Borovský [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
J. Vařejka [-] - J. Nejedlý [-] , J. Hamřík [-] , I. Plhal [-] , J. Dvořák [-] (72. L. Buřval [-] ) , J. Dostál [-] , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] (26. B. Jandourek [-] ) , K. Štegner [-] , P. Sochor [-] , L. Prüger [-]

ŽK: 73. J. Hamřík .
Hráči zápasu: J. Sedlák , L. Bednář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PAJKR Jaroslav (N), PEŇÁZ Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: remíza

Jimramov má na jaře nepřesvědčivé výsledky a Radešínka u nás zahrála dobře tak by mohla překvapit a uloupit bodík 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jimramov odčiní ztrátu z minulého kola a vyhraje vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích