Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín těsně vyhrál na půdě Pohledce


Branky


18

Zápas skončil rozdílem jednoho gólu, lépe vyšel Radsotín, který se posouvá do první pětky. Naopak Pohledec padá níže v boji o sestup. Přečtěte si o průběhu tohoto napínavého střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproduktivní domácí

Domácí bojují o záchranu, hosté jsou v klidném středu tabulky a tak se dala čekat od domácích urputná a důrazná hra. Začátek zápasu tomu však neodpovídal, hosté ho kontrolovali. Kučera hned po úvodním hvizdu trefil břevno, chvíli po něm po krásném centru Koudely trestuhodně netrefil prázdnou bránu Kudláček. Až po individuální akci Kudláčka, který předložil balón Kučerovi se měnilo skóre na 0:1. Zhruba po 15. minutě převzali iniciativu domácí, vytvořili si brankové příležitosti, které ale neproměnili, až na penaltu - 1:1. Lekci z produktivity v prvním poločase nakonec uštědřili hosté v 41. minutě, kdy se z rohu prosadil hlavou Ochrana a tak se šlo do kabin za stavu 1:2.

Konec sladký pro hosty

Druhý poločas se domácí snažili, avšak bylo to po vápno, až po rohu využili zcela nezorganizovanou obranu hostů a srovnali dorážkou na 2:2. Další penalta se kopala po faulu domácího hráče. Stoper Bradáč s klidem proměnil na 2:3. Do konce zápasu již branka nepadla, ikdyž dle šancí mohly padnout alespoň dvě branky na obou stranách.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (hráč): Ubojovali jsme vítězství a to doslova. V poslední době se nám vytrácí fotbalovost, ale i takovéto zápasy dokážeme dotáhnout do vítězného konce a toho si na týmu cením.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Beneš [-] (57. B. Puchýř [-] ) , M. Žák [-] , V. Hudák [-] , D. Bártek [-] , L. Jambor [-] , F. Karmazín [-] , L. Novotný [-] (57. M. Dvořák [-] ) , J. Švanda [-] (68. T. Vambera [-] ) , J. Pustina [-] , M. Šajner [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - L. Dvořák [-] , O. Bradáč [-] , D. Invald [-] , K. Kučera [-] (83. M. Láznička [-] ) , F. Ochrana [-] (72. P. Barták [-] ) , J. Koudela [-] (57. J. Marek [-] ) , R. Fňukal [-] , T. Staněk [-] , P. Kudláček [-] , J. Willisch [-] (57. J. Marek [-] )

ŽK: 86. M. Dvořák - 29. O. Bradáč , 36. T. Staněk , 89. M. Láznička . ČK: 86. P. Barták .
Hráči zápasu: D. Invald , O. Bradáč .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: DOSTÁL Petr - SKALNÍK Petr (N), KALIŠ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra hostů

Je to trošku i přání, ale Pohledci se moc nedaří a Radostín umí zahrát venku slušně a tak i když domácí budou dělat vše pro výhru tak to stačit nebude 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tady bych to viděl na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích