Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov v derby poráží Ujčov


Branky


35. P. Kubík , 42. P. Kubík , 51. D. Kolbábek (p.) , 56. O. Ostrýž , 69. M. Pečinka , 87. M. Pečinka - 44. R. Čuhel
13

Věchnov prolomil domácí kletbu a získává body, tentokrát všechny tři. Hostil Ujčov a v derby je vysokým rozdílem porazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náskok domácích

Jarní část sezóny se v domácím prostředí Věchnovu vůbec nedaří, protože doma nezískali ani bod a skóre 2:18 hovoří dosti výstižně o domácím trápení Věchnova. Tuto zlou statistiku, chtěli domácí přerušit v derby s Ujčovem. V této soutěži je všeobecný problém se skládáním kádru každou neděli na zápas a ani tento nebyl vyjímkou. Z důvodu zranění brankářů Starého a Uhlíře se v bráně objevila již pátá alternativa na tento post a to Jan Pokorný a na stoperu nastoupil nestárnoucí Jiří Jedlička. No a sázka na zkušenost v zadních řadách se vyplatila. Po oboustranně opatrném začátku, začali domácí pomalu být více aktivním týmem a nebýt nepřesností v závěrečné fázy útoků, byla by atraktivita zápasu větší. První velkou šanci zápasu si domácí vypracovali ve 26. minutě, kdy si na dlouhý míč Jedličky naběhl Kubík, ale v zakončení nechal vyniknout ujčovského Hanáka. Ve druhé šanci domácích se v 31. minutě objevil opět Kubík, ale i tentokrát byl Hanák pozorný a na hranici pravidel si vsítit gól nenechal. Ve 35. minutě se, už za Hanákem míč v síti objevil, kdy si opět Kubík naběhl na dlouhý centr od Jedličky a tentokrát neomylně zavěsil. Po té se Ujčov vzpamatoval a začal být lepším týmem a nejvíce zlobilo duo Ryba Čuhel. Dlouhé pasy prvně jmenovaní výborně sbírali a předkládali si vzájemně přihrávky do gólových šancí. Jenže ztroskotávali na zákrocích Pokorného nebo na nepřesnostech v zakončení. Ve 42. minutě se opět po krásné přihrávce Soudka prosadil Kubík a skóre bylo 2:0 pro domácí. Jenže o dvě minuty později se domácímu Kolbábkovi nepovedl přechod do útoku, kterého využil Čuhel a tzv. šatňákem dal důvod pro drama druhé půle.

Silná druhá půle

Druhá půle opět začala opatrněji, ale v 51. minutě se o vzrušení postaral domácí Ostrýž, který v samostatném úniku byl za cenu faulu sražen a sudí Beneš neváhal písknout penaltu, kterou si vzal Dalibor Kolbábek a zvýšil skóre na 3:1. V 56. minutě se po krásnem centru Bílka opět do úprku pustil domácí snajper Ostrýž, ale tentokrát se dostal až k zakončení a neomylně zvýšil na 4:1. Po té se hra vyrovnala a spousta nepřesností z fotbalu nedělala bůhví jakou podívanou, ale občas se na obou stranách zadařilo a bylo k vidění pár pohledných akcí, ale vždy ztroskotali na výborných brankářích, nebo nepřesnosti střelby. Až v 69. minutě se po akci Ostrýže, který nezjištnou přihrávkou vyzval Pečínku ke skórování a ten nezaváhal a zvýšil na 5:1. Po té už se spíše dohrávalo a zápas připomínal klidnou nedělní pohodovku s těšením se na večerní finálový zápas MS v hokeji, ale v 86. minutě se k zakončení dostal Kubík, jenže jeho střela skončila na tyči a od té se míč odrazil Pečínkovi přímo na nohu a ten se nemýlil.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý (brankář): Nám se doma celé jaro nedařilo a jsem moc rád, že se nám to podařilo právě proti Ujčovu. Velké díky a absolutorium pro Jirku Jedličku a Honzu Pokorného. Oba v obraně či bráně předvedli výborný výkon a zasloužené vítězství bylo na světě. Celý tým zahrál nejlepší jarní výkon a odměnou je vítězství.

SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Derby jsme nezvládli. Gratuluji soupeři. První poločas byl z naší strany poměrně slušný, bohužel jsme nedokázali využít šance. Věchnov své využil a zaslouženě vedl. Druhá půle se nám hrubě nepovedla. Naše hra byla hodně naivní a místy hanebná... Takhle se derby fakt nehraje. Omlouvám se našim fanouškům, několikátý debakl z půdy soupeřů už fakt asi nasere. V kabině jsme si k tomu řekli, co bylo třeba a jedeme dál... Příští neděli máme možnost doma proti Rudolci na reparát.



Sestavy


TJ Věchnov
J. Pokorný [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , J. Jedlička [-] , V. Hulák [-] , R. Kalvoda [-] (53. M. Pečinka [-] ) , P. Kubík [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , O. Zonyga [-] (68. J. Šípek [-] )

SK Ujčov
M. Hanák [-] - R. Čuhel [-] , V. Šikula [-] , Z. Josífek [-] (68. J. Večeřa [-] ) , J. Mareš [-] (46. J. Nedoma [-] ) , P. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (53. P. Němec [-] ) , P. Ryba [-] (46. M. Loukota [-] ) , P. Mitáš [-] (53. P. Mareš [-] ) , O. Jančík [-] , O. Mareš [-]

ČK: 90. V. Šikula .
Hráči zápasu: M. Pečinka , P. Kubík .
Počet diváků: 179. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - KOLBÁBEK Dalibor (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém budou mít větší štěstí domácí.