Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O remíze rozhodla v Lubech penalta v závěru, tu proměnil navrátilec Matějka


Branky


28

Do Lub přijely Malesice. Ani jeden tým už nemůže bojovat o postup, ani se nemusí koukat pod sebe, co se týče bojů o záchranu. Zápas ale i přesto nabídl hned 6 gólů, kdy na každé straně padly tři. O výsledku 3:3 rozhodla penalta v závěrečných minutách, kterou doprovázely kontroverze. Rozhodčí ale svůj původní verdikt nezměnil, a oba týmy tak berou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal lépe pro domácí Luby, které už ve 4. minutě vedly 1:0. Trefil se Jiří Matějka, který si poslední zápasy odpykával trest za červenou kartu proti Sušici.

V 18. minutě však bylo vyrovnáno. Hlavičku mířící do rukavic brankaře Šíta chtěl hlavou odvrátit stoper Hynek Pikhart. K jeho smůle ale překonal vlastního gólmana, a srovnal tak na 1:1.

Remízový stav ale trval pouze pár chvil. Po standardní situace si našel míč ve vápně Tomáš Partyngl, který vrátil domácím jednobrankové vedení. A aby těch zvratů nebylo ve skóre málo, ještě před poločasem se hostům opět podařilo srovnat. Domácí neubránili standardní situaci, po které se hlavou prosadil stoper Matěj Potoček. A jelikož oba týmy vstřelily v prvním poločase po dvou gólech, odcházely do kabin za nerozhodného stavu.

 

Do druhého poločasu vystřídali hosté gólmana. Do brány šel Lukáš Lecjaks a Derek Faltus se z brány vysunul na hrot útoku. Tah to byl mistrovský, protože právě Faltus v 54. minutě hlavou překonal Šíta a hosté poprvé v zápase vedli. 

Dlouho to vypadalo na výhru hostů z Malesic, domácí se ale vyrovnání přeci jen dočkali. V 88. minutě bylo vyrovnáno. Matějka vyslal do samostatného úniku Petrželku, který byl hostujícím brankářem faulovaný a kopala se penalta. Hosté reklamovali ofsajdové postavení, pomezní na lajně ale argumentoval tím, že se tečí obránce ofsajd ruší. Sudí už své rozhodnutí nezměnil a penaltu proměnil svým druhým gólem v zápase Jiří Matějka. Po chvíli rozhodčí Bureš zápas ukončil a oba týmy si z tohoto zápasu odnáší bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas pro nás začal nejlépe, jak mohl, už ve 4. minutě se prosadil po samostatném nájezdu na brankáře Jirka Matějka. Bohužel nám vedení nevydrželo dlouho, v 18. minutě jsme si po zmatku v našem pokutovém území vstřelili vlastní gól. Ovšem stav 1:1 trval opravdu chvíli, na 2:1 jsem upravoval já, když se ke mně dostal balón v pokutovém území po naší standardce. Hosté opět vyrovnali po rohovém kopu, kdy jsme si nepohlídali hostujícího stopera, který se hlavou nemýlil. První poločas byl takový nahoru dolů, šance byly na obou stranách a myslím, že jsme odcházeli do kabin se zaslouženou remízou. Druhý poločas nám už poměrně klasicky nevycházel a to potrestali hosté opět po gólu hlavou po hezké kombinaci. Dostali jsme tak 3 góly po prohraných hlavičkových soubojích, na tom musíme zapracovat. V 88. minutě vyslal Jirka Matějka do samostatného úniku Vojtu Petrželku, kterého ve vápně fauloval hostující gólman a z následné penalty na konečných 3:3 upravil Jirka Matějka. Samotná přihrávka na Petrželku zaváněla ofsajdem, na naší stranu se konečně také přiklonilo štěstí po sérii sporných momentů z předchozích zápasů, kdy byly rozhodnutí proti nám, praporek tak zůstal dole a my vyrovnali. Zápas tedy skončil 3:3 a my bereme jeden bod. Celkově bylo utkání náročné, musím pochválit obě strany, za bod jsme rádi.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Očekávali jsme těžké a bojovné utkání, to se vcelku vyplnilo, i když o výsledku nakonec rozhodl rozhodčí...ale k tomu až později. Domácí měli dobrý vstup, kdy po naší ztrátě ve středu pole po pěkné přihrávce za obranu vstřelili první gól. Nám se podařilo zanedlouho srovnat po rohu, kdy si domácí dali polovlastní gól. Remízový stav dlouho nevydržel a po standardce na druhé straně šli domácí opět do vedení. Nám se podařilo do poločasu nevídané, a to dát druhý gól po rohu. Do šatny se tedy šlo za stavu 2:2, který odpovídal obrazu hry v první půli. Vstup do druhého poločasu jsme měli dobrý a krásným gólem nás poslal do vedení Derek Faltus, který se do druhého poločasu přesunul z brány na hrot útoku. Dále jsme hru vcelku kontrolovali, ale další gól se nám už bohužel nepodařilo přidat. Úřadovali lajnoví rozhodčí. Ti se o poločase zřejmě domluvili, že jeden bude pít a druhý řídit (tedy mávat). Na jedné straně tedy žádná hraniční situace neunikla pozornosti pomezního a ten mával jako o život, jeho kolega na druhé straně naopak pár minut před koncem jaksi přehlédl dvoumetrový ofsajd. Byl z toho samostatný únik domácího útočníka na bránu, faul našeho golmana, penalta a vyrovnávací gól, který dal dle mého názoru jinak pěknému zápasu pachuť. Inu, škoda, že si pomezní neřekli: "Jednou já, jednou ty". Mohli se líznout oba a poměr ofsajdů i výsledek mohl nakonec vypadat trohu jinak. Řídit domů by ale musel hlavní (směje se)



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , P. Čipera [-] (73. A. Čížek [-] ) , M. Pivoňka [-] (81. D. Beránek [-] ) , T. Partyngl [-] , D. Vozka [-] , L. Marek [-] , A. Panuš [-] , V. Řeřicha [-] , H. Pikhart [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Potoček [-] , J. Svoboda [-] , M. Matas [-] , D. Pašek [-] (83. M. Krásný [-] ) , O. Žitek [-] , D. Pešek [-] , K. Schleis [-] , M. Maur [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-]

ŽK: 42. T. Partyngl , 72. P. Čipera , 78. M. Pivoňka - 60. M. Maur , 79. M. Matas , 84. D. Faltus , 86. L. Lecjaks .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bureš Jiří - BÍNA Roman, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Nám se výsledkově v poslední době nedaří, nečeká nás vůbec jednoduché utkání, ale věřím, že dokážeme najet zpět do vítězných kolejí a uhájit tři body na domácí půdě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza