0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:15

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava si z Prokopávky odvezla všechny body, "Gól bychom nedali, ani kdyby se hrálo do večera," mrzelo Bublíka


Branky


34. P. Malý , 64. T. Nekola
27

27.kolo osdstartovalo na Bolevci, kam přijela Žákava. Hosté dokázali v každém poločase vstřelit jeden gól a když brankář Vykoupil zavřel svou bránu, nemohlo utkání dopadnout jinak než výhrou hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu se hrála v poklidném tempu a s minimem nadbytečných emocí. Hrálo se ale spíše mezi vápny, a tak i šancí bylo pomálu. Snad jedinou vážnější situaci v úvodních minutách měli hosté, kteří ale příležitost nevyužili. To se stalo až ve 34. minutě, kdy se Pavel Malý opřel do skákavého míče a střelou pár metrů za vápnem otevřel pěknou brankou gólový účet zápasu. Hosté mohli jít do kabin v ještě lepší náladě, další závary ale v gól přetavit nedokázali.

 

Druhý poločas začal mírným tlakem a převahou na míči v podání domácího Bolevce. Úvodní krušnou desetiminutovku ale hosté přečkali.

Postupem času začali domácí hru otevírat a tlačit se více do útoku, což vyhovovalo hostům, kteří mohli hrozit z rychlých protiútoků. Jeden takový využil Tomáš Nekola, který gólem na 2:0 přiblížil hosty ke třem bodům. Žákava mohla přidat i třetí gól, další míč ale za svá záda brankář Tolkner nepustil. Od Bolevce už to bylo ve druhé půli lepší, do šancí se dostával více, žádná ale za zády hostujícího gólmana neskončila. Ani asi ta největší, kdy v závěrečných minutách sehráli domácí fotbalisté nacvičenou standardní situaci, která jen těsně neskončila gólem. Domácí tedy gól nedali, což znamenalo výhru hostů v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Zajímavé utkání. První poločas byl vyrovnaný, hosté se dostali do vedení krásnou střelou z dálky. Druhou půli jsme byli lepší, Žákovou zatlačili, ale svoje šance jsme neproměňovali. A gól bychom nedali, ani kdyby se hrálo do večera. Hosté udeřili z brejku, dali dva góly a tedy zaslouženě vyhráli. A já jim gratuluju a přeji štěstí v dalších zápasech! I přes prohru mě těší, že se herně stále zvedáme a jdeme snad správným směrem. Rozhodčí dobrý výkon, fanoušci ospalí. Těšíme se na další utkání.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Oběma týmům se poslední týdny bodově celkem dařilo, a proto jsme na Bolevci čekali náročný zápas plný tvrdých soubojů. Opak byl pravdou. Hrálo se celkem klidné utkání, bez větších rozepří. První poločas se přelévala hra na obě strany, první šanci utkání jsme nevyužili, a tak se čekalo na gól až do 35 minuty, kdy se Pavel Malý opřel do skákavého balónu a byl z toho krásný gól z nějakých 20-25 metrů. Do poločasu jsme měli ještě pár závarů před bránou, které jsme bohužel nevyužili, a tak jsme šli do kabin pouze s náskokem jednoho gólu. Domácí si v prvním poločase větší šanci nevytvořili a myslím, že nebyli se svojí hrou spokojeni. Do druhého poločasu přeskupili řady a prvních 10 minut nás celkem zatlačili. Tlak ovšem nevyužili, my se pak srovnali a hru vyrovnali. Domácí to více otevřeli, což nám umožnilo hrát na brejky a jeden z nich využil Tomáš Nekola. Chvilku po gólu jsme nevyužili další příležitost, a tak zápas skončil 2:0. Bolevec si svojí největší šanci schoval až na konec, ale nacvičenou standardku nakonec nevyužil. My jsme velice rádi za 3 body a poklidné utkání. Domácí mají určitě na čem stavět do budoucna, ale momentálně spoléhají na své 2-3 nejzkušenější hráče a to ne vždy stačí.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - O. Šnaider [-] , J. Jaroš [-] , V. Poliščuk [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , J. Šplíchal [-] , M. Bublík [-] , M. Šedivec [-] (72. M. Slavotínek [-] ) , K. Dejmek [-] (74. M. Zítek [-] ) , J. Šedivec [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - P. Malý [-] (93. V. Mencl [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , T. Nekola [-] (90. J. Winkelhöfer [-] ) , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] , T. Froněk [-] , M. Boukal [-] , L. Mourek [-] (46. I. Kašpar [-] ) , J. Hamák [-]

ŽK: 93. M. Vykoupil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - PŘIBYL Zdeněk, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: remíza

Bolevec je na jaře rozjetý a výsledkově se zvedá, proto si myslím, že dokáží speciálně na domácím hřišti uhrát remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích