Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč znovu padla, Horšovský Týn dohrával v devíti lidech


Branky


27. M. Lucák , 42. R. Duchoň , 95. L. Tumpach - 10. M. Dibrivnyi , 20. J. Čižikov , 52. I. Tykhnenko , 73. P. Kadlec (vl.)
28

Souboj dvou adeptů na postup. Do Kolovče přijel Horšovský Týn. Hosté dohrávali v devíti lidech, tři body si ale vzít nenechali. Zaváhání Kolovče si všimli v Křimicích, které Slavoj vystřídaly na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek velmi důležitého zápasu pro oba týmy domácím poněkud zhořkl. V 10. minutě totiž otevřel skóre hostující Dibrivnyi, na kterého navázal o dalších 10 minut později Čižikov, který proměnil samostatný únik ve druhý gól Horšovského Týna.

Domácí to ale nepoložilo a rychle se jim podařilo snížit. Dobře zahraným přímým kopem se prezentoval Milan Lucák, který upravil na 1:2. Chvíli před poločasem se dokonce podařilo kolo či srovnat. Z rohu rohového kopu hostů se stalo rázem protiútok domácích, který skončil až zakončením Rostislava Duchoně, jenž se v zakončení nemýlil.

 

Domácí byli na správné cestě skóre otočit a domácí zápas se třetím celkem tabulky vyhrát. Do toho jim ale hodila vidle standardní situace Horšovského Týna, která skončila až zakončením Tykhnenka. Ten hlavou překonal Knopfa a hosté znovu vedli. 

Hosty po celý zápas držel gólman Bohuslav, který hlavně ve druhém poločase předvedl několik důležitých zákroků. Uklidňující gól pro hosty přišel v 73. minutě, kdy vlastního brankáře překonal skluzující Pavel Kadlec.

Hodté sice vedli o dva góly, v 80. minutě ale přišla komplikace v podobě červené karty pro kapitána Marka Falouta. V 90. minutě obdržel přímou červenou kartu také gólman hostů Jan Bohuslav a Horšovský Týn dohrával v devíti lidech. Dvojnásobnou přesilovou hru už Koloveč využít dokázala, gól Lukáše Tumpacha ale znamenal pouze snížení na konečných 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Jsme z toho zklamání, protože jsme dneska chtěli, neříkám rozhodnout, ale hodně nakročit k postupu, k čemuž nám stačil možná i bod. První gól jsme dostali po zbytečné individuální chybě. To nás trochu zaskočilo a zarazilo, brzy přišel druhý gól. Do poločasu jsme ale dokázali vyrovnat a z týmu jsem cítil, že zápas ve druhém poločase rozhodneme. Bohužel jsme ale neuhráli standardku a pak naše šance výborně vychytávál hostující gólman. Následně jsme si ještě dali po brejků hostů vlastní gól… Přestože jsme v 90. minutě dokázali snížit, tak už jsme nevyrovnali. Soupeř byl po celý zápas více na koni, což bylo zapříčiněno průběhem, protože ani jednou v zápase neprohrával. My jsme museli stále dotahovat a soupeř si to poctivě odbránil, čekal na brejky a samozřejmě duo Dibrivnyi a uzdravený Havlíček bylo na hřišti znát. Pořád to máme ve svých rukách, ale už se to na nás zezadu tlačí. Je třeba příští zápas zvládnout.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Pro diváky zajímavý a pěkný zápas se spoustou zápletek, začátek zápasu lépe vyšel nám. Skóre otevřel v 10. minutě Dibrivnyi o deset minut později prchnul domácí obraně Čižikov a chladnokrevně zakončil svůj nájezd na brankáře. O chvilku později se prosadil z přímého kopu Lucák Milan, fotbalově asi šikovný hoch, ale z jeho polehávání na trávníku už snad musí mít chudák proleženiny. Domácím se podařilo před půlkou ještě vyrovnat, když rychle rozjetý protiútok po našem rohu zakončoval Tumpach. Nám v prvním poločase nebyl uznán ještě jeden gól kvůli ofsajdu a jednou jsme nastřelili břevno. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme vedení opět přetáhnout na naší stranu a to se nám hned povedlo, když se v 52. minutě prosadil hlavou Tykhnenko. V 73. minutě si hosté ještě vstřelili vlastní gól, když chtěl domácí hráč přerušit skluzem naši kombinaci ve vápně soupeře. Poté nás ještě několikrát podržel brankář Bohuslav než byl na konci zápasu kontroverzně vyloučen. Domácím se ještě podařilo snížit stav utkání na 4:3, když Tumpach zakončil svoji zdařilou kombinaci. Utkání mělo vše, nasazení z obou stran, pěkné fotbalové momenty. Nutno poděkovat divákům, kteří nás podporovali po celou dobu. Zápas byl vyrovnaný, my jsme ukázali lepší týmový výkon a větší hlad za vítězstvím než soupeř. Zejména v době, kdy jsme dohrávali v 9 lidech a to asi rozhodlo o tom, že jsme si odvezli všechny tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - M. Lucák [-] , M. Soupír [-] , F. Šlajs [-] , M. Barborka [-] (81. J. Fiala [-] ) , K. Kralovec [-] , R. Duchoň [-] (60. J. Lucák [-] ) , P. Kadlec [-] , P. Grajciar [-] , L. Tumpach [-] , J. Malý [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - M. Dibrivnyi [-] , J. Havlíček [-] , J. Čižikov [-] , M. Falout [-] , O. Tarasiuk [-] , O. Yaroshenko [-] , J. Černík [-] , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 40. L. Tumpach , 59. R. Duchoň , 88. F. Šlajs , 89. J. Fiala - 6. A. Slinkin , 59. M. Falout , 79. O. Chrž . ČK: 80. M. Falout , 90. J. Bohuslav .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Podle mě to bude vyrovnaný zápas, ve kterém však první tým tabulky dokáže naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: remíza