4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 15:00

26.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč zpět na vítězné vlně


Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez potrestaného Slívy (3 týdny stopka), zraněné dvojice stopérů Malý – Janota, přibyl na poslední chvíli i Imričko a tak musel trenér Blahuta řešit především složení stoperské dvojice, kterou úspěšně vytvořili Rusz s Musálkem! Hostující Smilovice se potýkají z úzkým kádrem a zraněním, což velmi limituje jejich hru. Paradoxem před utkáním bylo, že se na poslední chvíli musely řešit ještě dresy, neboť hosté přijeli v zelených a domácí tak museli převlékat do bílých.

První branka v utkání přišla až ve 14 minutě, kdy se po akci Matuly trefil muž 25 kola Ondřej Kuča 1:0. První brance předcházely čtyři zahozené velké šance Kuči a Kurečky.  Jednalo se buďo špatné zakončení, nebo nebo se vyznamenal bývalý brankář Hnojníku Martin Lamoš! Do poločasové přestávky stihla Staříč zahodit další šance Matulou a opět Kurečkou, druhý zmiňovaný dokonce trefil i tyč a tak se ujala až střela Matuly, z 37 minuty - 2:0. 

 

Ve druhém poločase přidali domácí další dvě branky, ale volání diváků dejte jim bůra už omlazená sestava nevyslyšela. Domácí trenér Blahuta poslal na hřiště postupně všechny náhradníky včetně dorostenců. Hosté se pokoušeli hlavně o střelbu z dálky, ale jejcih akce nebyly příliš nebezpečné, i když domácí brankář musel zasahovat. Výsledek 4:0 nakonec neodpovídá dění na hřišti. Domácí tým pak nokonec opět navlékl své zelené dresy k tradičnímu vítěznému rituálu.

Staříč pak v příštím kole čeká na jaře neporažený Hrádek a potom výjezd na hřiště dalšího aspiranta na postup v Nošovicích! Smilovice se budou snažit zvednout již v neděli doma právě proti Nošovicím.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta, trenér: Asi bych měl být s jarními výsledky (11 7 3 1 24:19 24 +6) spokojen, ale do spokojenosti mi hodně chybí! To si ale vyříkáme v kabině, dnes to byl pohodový zápas, sice skóre mohlo být daleko výraznější, ale body se počítají! Teď budeme rozhodovat o postupujícím do 1.B. třídy, když jsme porazili Janovice, chceme porazit i Hrádek a Nošovice! V posledním domácím zápase 8.6. přivítáme Bukovec, ale jak tento zápas bude probíhat při dnech obce si nedovedu představit! Nedovedu si ani představit, že by se v tomto zápase loučil se stařičským dresem kapitán Petr Jukl, na loučení má ještě dost času, viz věk Petra Veličky, který má jednu z nejlepších účastí na tréninku!

SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: Staříč byl poměrně hratelný soupeř (neříkám, že slabý, ale oproti Hukvaldům si myslím, že bylo v naších silách hrát vyrovnanější partii). Bohužel právě od zápasu s Hukvaldami se náš herní projev rapidně zhoršil. Proti Staříči nám naprosto chyběla finalní fáze či předfinální fáze. Pokud jsme ohrozili bránu, bylo to maximálně střelou zpoza šestnáctky. Oproti tomu soupeř se až moc snadno dostával k zakončení a klidně mohl vyhrát i větším rozdílem. Bohužel, sebevědomí i zdravotní stav mužstva je na bodě mrazu. Na druhou stranu chci ocenit soupeře. Staříč hrál pohledný fotbal a jejich trenér se choval sympaticky.



Sestavy


FK Staříč
D. Kocián [-] - S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Kurečka [-] , O. Kuča [-] , P. Velička [-] , P. Rusz [-] , P. Jukl [-] , P. Király [-] , M. Míček [-]

SC Smilovice B
M. Lamoš [-] - T. Košút [-] , M. Barát [-] , M. Skupin [-] , D. Gerlich [-] , M. Sikora [-] , J. Lipowczan [-] , D. Kučera [-] , M. Murin [-] , M. Lipowczan [-] , Z. Minář [-]

ŽK: 88. O. Kuča .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠULOVSKÝ Milan - PETROŠ Radim, SOMR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Pavel Vašíček, trenár SK Beskyd Čeladná
Tip experta: výhra domácích

Staříč by si měl doma se Smilovicemi poradit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích