3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice vydřely důležité body do tabulky


Branky


20

Kozmice potřebovaly nutně zvítězit, aby se vyhly strastiplným nervům a bezprostředním soubojům o udržení. Na jejich půdu přicestovala na jaře trápící se Libhošť, která potvrdila, že se na jaře hledá a je v současnosti z formy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za celý první poločas hosté prakticky neohrozili bránu soupeře. Za to domácí hýřili aktivitou a tlačili se do zakončení. Po pravé straně potáhl balón Mokrý a přesným nákopem vybídl do zakončení Heráka, jenže scházela mu větší přesnost. Kania dostal tentokrát prostor na svém tradičním postu v útoku a zaměstnával soupeřovu obranu. Jednu střelu mu bek v poslední chvíli odvrátil na brankové čáře, při dalším brejku vybízel pro změnu k zakončení kolegu Mlýnka, který byl rovněž eliminován. I po změně stran se Kania dral do zakončení. Kozmický forvard dostal podél lajny uličku od Kalouse, obhodil si šikovně beka, ale v úniku si trochu zbrkle předkopl míč a z akce vzešlo. Jeho parťák Mlýnek mohl konečně prolomit střeleckou smůlu, ale ránu zastavila tyč, následná dorážka Kanii pouze mířila nad bránu. Hosté se posléze dopustili faulu na Mlýnka ve vápně. Penaltovou nabídku ovšem Hartmann nezužitkoval, gólman Dubec vystihl jeho záměr. Kozmice se ale nakonec přeci jen dočkaly. Hartmann odčinil předchozí zaváhání přesným nákopem na Heráka, který nadvakrát skóroval. Hosté se připomněli pouze zásluhou přímého kopu Melčáka, který těsně prosvištěl okolo tyče, jinak v utkání nic nepředvedli. Klid domácím pak zajistila druhá trefa Mokrého, který si pěkně narazil s Kaniou a přízemní ránou k tyči skóroval. Definitivní pojistku na vítězství přidal za krátkou chvilku čerstvý Hruška.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Štěpán Kania (útočník): "Utkání jsme vyhráli zaslouženě, po celou dobu jsme byli lepší než náš soupeř, kterého jsme do ničeho nepustili. Mohli jsme se dostat do vedení už v prvním poločase, ale nenaložili jsme dobře s šancemi. Koncovka nás trápí dlouhodobě. Mohli jsme se uklidnit už mnohem dříve a klidně i vyhrát vyšším rozdílem"

FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér): "K dnešnímu zápasu není moc co komentovat. Přijeli jsme v hodně oslabené sestavě, měli jsme spoustu omluvenek. Navíc nám i chyběli někteří vykartovaní hráči. Na jednu stranu je fajn, že dostali šanci kluci ze střídačky, ale na druhé straně byla vidět jejich malá herní praxe. Soupeř nám herně přehrával, my kromě pár náznaků šancí dnes soupeře skoro vůbec neohrozili"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Murín [-] - L. Lesniak [-] , T. Ivánek [-] (46. T. Müller [-] ) , Š. Kania [-] (87. V. Blokesch [-] ) , G. Zvara [-] , J. Halfar [-] , T. Herák [-] (79. D. Hruška [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , O. Mokrý [-] , L. Kalous [-]

FC Libhošť
O. Dubec [-] - J. Skalík [-] , A. Polášek [-] (46. P. Eckelsberger [-] ) , F. Žárský [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] , O. Hanzelka [-] (84. R. Marák [-] ) , Z. Melčák [-] , V. Malovec [-] , T. Sobotík [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 63. Z. Melčák , 90. D. Velart .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - PODRAZA Jaroslav, BREZOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Michal Schreier
Tip experta: výhra domácích

Také věřím více domácím. Kozmice budou chtít potvrdit, že jsou doma nepříjemné. Libhošť navíc nemá zrovna povedenou jarní pasáž. Takže domácí tým potvrdí svou kvalitu a využije domácího prostředí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza