0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 13:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov rozhodl gólem v úvodu zápasu


Branky


13

Budišov dal jediný gól zápasu po jedenácti minutách. Pak už si těsný náskok udržel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do vedení

Stará Ves v netradičním čase přivítala vedoucí mužstvo z Budišova. Na trávníku viděli diváci atraktivní duel. Hned ve druhé minutě mířil hostující Černoch do šibenice, ale Kohout byl proti. V 8. minutě zahrávali domácí Kučerou rohový kop a hlavičku Sekaniny fantasticky vychytal Matěj Němeček. Za tři minuty upláchl po pravé straně domácí obraně Kuric, který ve vápně našel Černocha, který se v zakončení nemýlil – 0:1. Za pár okamžiků vybojoval penaltu hostující Modelský, kterého fauloval brankář Kohout. Pizur však v zakončení nechal vyniknout Kohouta. V 16. minutě si nákop Aleše Leváka sklepl na tyčku domácí obránce. Stará Ves pak mohla srovnat krok po půlhodině hry, když Meluš nahrál Raiskupovi, který ve stoprocentní šanci nevyzrál na gólmana Matěje Němečka. Deset minut před přestávkou pak střelu Sekaniny na zadní tyčku vylapal Matěj Němeček. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase Budišov zkušeně chránil svůj hubený náskok. Stará Ves však nedala svou kůži lacino. Nejdříve dlouhý aut Krále byl prodloužen na zadní tyč k Prášilovi, který hlavou nezamířil do odkryté branky. Prášil pak po rohu Kučery hlavičkoval asi o dvacet centimetrů vedle tyčky. Budišov se připomněl dvacet minut před koncem, ale po rohu Černocha nenašlo prodlužení Kurice hlavou žádného adresáta. V závěrečné dvacetiminutovce sice domácí svého soupeře tlačili, ale vyzrát na obranu Budišova a brankáře Matěje Němečka nedokázali. 

 

Stará Ves v příštím kole bude hostit Zlatníky. Budišov přivítá Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Atraktivní duel, a nešťastná prohra pro nás. Byli jsme více než vyrovnaným soupeřem Budišovu. Bohužel se fotbal hraje na góly, a my jsme nedali žádný, a Budišov jeden. Musím pochválit celé své mužstvo za bojovnost od začátku do konce.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Do zápasu jsme vletěli stylem vést o dvě branky do poločasu. Šance jsme na to měli, ale neproměnili jsme je. Moc nás to ale mrzet nemuselo, protože jsme těsnou výhru fantasticky ubránili. Pochválil bych gólmana Matěje Němečka, který nás fantasticky držel vzadu s nulou.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] , L. Gregovský [-] , K. Meluš [-] , L. Šimko [-] (46. P. Prášil [-] ) , F. Köhler [-] (59. O. Hrabina [-] ) , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (59. T. Král [-] ) , J. Sekanina [-] , J. Matějka [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Kuric [-] (69. D. Huťa [-] ) , R. Modelský [-] , P. Pizur [-] (90. D. Anděl [-] ) , J. Dvořák [-] (62. M. Kadlec [-] ) , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , T. Skácel [-] , M. Marek [-]

ŽK: 13. K. Kohout , 26. P. Kučera , 48. P. Prášil , 90. K. Meluš - 9. J. Vondrouš , 33. J. Dvořák , 64. T. Černoch , 84. A. Levák .
Hráči zápasu: J. Matějka - M. Němeček .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: MINICH Marian - CHLEBOVSKÝ Bohumír, LESÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Schrom
Tip experta: výhra hostů

Starou Ves táhne bomber Kučera, a je doma velice silná, ale Budišov si jde jasně za postupem, a v tom jim určitě hodně pomůže zimní návrat Modelského. Tipuju 2 .