2:2
(0:1)
21. Š. Henčl
69. A. Žižka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava přivezla bod z Krnova


Branky


49. J. Majzlík , 51. T. Korchan - 21. Š. Henčl , 69. A. Žižka (p.)
14

Opava po poločase vedla. Krnov v úvodu druhé půle otočil. Opava ale pak z penalty vyrovnala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava se ujala vedení

Krnov v posledním zápase 21. kolo přivítal mužstvo ze slezské metropole z Opavy. Krnov začal zostra a hned v první minutě se po jeho rohu odrazil míč Zavadilovi, jehož střelu z dvaceti pěti metrů Honka vyrazil a dorážka Sklenaříka nastřelila na brankové čáře hostujícího obránce. Za pět minut se prosmýkl přes hostující obranu Majzlík, ale jeho střelu na zadní tyč vytáhl brankář Honka na rohový kop. Opava se sice do nějakých situací dostávala, ale hostům chyběla lepší finální fáze.  Do vedení se povedlo jít po dvaceti minutách Opavě, když střelu Vrány zpoza šestnáctky neudržel brankář Tabach a Henčl míč pohotově dorazil do sítě – 0:1. Krnov pak mohl srovnat ve 32. minutě, když Hoško vybojoval zdánlivě ztracený balon, a namazal přesně Korchanovi, který ale špatně seřídil své mířidla. Opava pak mohl naopak navýšit, ale hlavička Henčla si svů cíl nenašla. 

Krnov otočil, Opava vyrovnala

Úvod do druhého poločasu vyšel Krnovu skvostně. Nejdříve ve 49. minutě se po individuální akci probil přes tři hráče ajtivní Majzlík a propálil Honku – 1:1. Hned za dvě minuty unikl po straně Sklenařík, jehož centr na zadní tyči zametl hlavou do sítě Korchan – 2:1. Krnov byl nadále lepším týmem.  Do další šance se dostal Kubík, ale jeho hlavičku po rohovém kopu zpacifikoval ve svých rukavicích Honka. V 66. minutě vysunul Říha do úniku Sklenaříka, který si obhodil Honku, ale netrefil prázdnou bránu. Opavě se z jediné situace podařilo vyrovnat, když míč spadl po centrovaném míči nešťastně na ruku Varyše a Žižka nařízenou penaltu proměnil – 2:2. Krnov i nadále držel taktovku hry ve svých rukách. V 72. minutě se uvolnil na levé straně Majzlík, ale Honka jeho pokus vytáhl na roh. Za dvě minuty pak Mejzlík Honku obhodil, ale jeho pokus mířící do brány vykopl hostující obránce. Ve zbytku zápasu měl sice Krnov převahu, ale tu už do tří bodového zisku nedokázal přetavit. 

 

Krnov v příštím kole jede do Budišova. Opava bude hostit Lichnov. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Možná nezasloužený výsledek. Mohli jsme asi vyhrát, ale asi to tak mělo být ta remíza. Začali jsme dobře, měli jsme šance, ale pak jsme inkasovali branku. Fantasticky nám vyšel vstup do druhé půle, kdy jsme skóre otočili a vypadalo to, že zápas kontrolujeme. Bohužel pak přišla penalta za ruku, kterou hosté proměnili. My jsme pak ještě něco měli, ale už jsme to neprotlačili.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Spokojen jsme pouze výsledkem a s faktem, že jsme už pátý zápas v řadě neprohráli. Jinak domácí si zasloužili vyhrát. Hlavně ve druhém poločase nás jasně přehrávali a skoro k ničemu nepustili. Pro Krnov je to hodně nespravedlivý výsledek. Chci rovněž Krnov pochválit, že je to první soupeř na jaře, co chtěl hrát kombinačná fotbal, a to mě bavilo. Hodně se mi líbil jejich hráč Říha, který byl ve druhém poločase jasně nejlepší na hřišti. My jsme dali dneska šanci hráčům siršího kádru, a musím říct, že předvedli dnes lepší výkon než ti, které jsem poslal do zápasu po hodině hry. Kluci se do toho bohužel vůbec nedostali.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , H. Varyš [-] , J. Toška [-] , L. Zavadil [-] (73. B. Liubenko [-] ) - J. Majzlík [-] , D. Hoško [-] , O. Kubík [-] (59. J. Matyáš [-] ) , P. Strážnický [-] (73. L. Křištof [-] ) - M. Sklenařík [-] , T. Korchan [-] (59. A. Říha [-] )

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - M. Poštulka [-] (62. O. Melecký [-] ) , A. Žižka [-] (84. D. Klimeš [-] ) , M. Pavlíček [-] , T. Ryž [-] (62. J. Hoblík [-] ) , M. Prchala [-] (62. I. Kratochvíl [-] ) , J. Hanslik [-] , J. Schneider [-] , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Vrána [-] (62. J. Štencel [-] )

ŽK: 68. J. Garba , 89. B. Liubenko - 47. M. Prchala , 71. J. Hanslik .
Hráči zápasu: J. Majzlík - M. Honka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - BARČÍK Antonín, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Schrom
Tip experta: remíza

Slavií čeká hodně nepříjemný soupeř, který zrovna body nerozdává. Opava ale má v brance legendu Honku, který vychytá alespoň bod, teda pokud si doma nezapomene kontaktní čočky. (0)