Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov získal tři body v souboji s Hradcem


Branky


18

Slavkov po půli vedl o jednu branku. Hradec sice vyrovnal, ale Slavkov dvěma góly opět odskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

V posledním zápase 22. kola přivítal Slavkov mužstvo z Hradce nad Moravicí. Zápas se hrál v docela poklidném tempu. Do první příležitosti se dostali hosté, když Krejsa vysunul Pekárka, který se ukvapil a přestřelil branku domácích. Slavkov se poprvé do zakončení dostal po čtvrthodině hry, když střelu Kostery vyhlavičkoval z brankové čáry Tůma. pak se zápas hrál hodně dlouho mezi šetnáctkami obou týmů. Slavkov pak gólově udeřil tři minuty před přestávkou, když Hendrych sklepl míč do běhu Kosterovi, jehož centr našel na zadní tyči Schneidera, který už měl snadnou práci – 1:0.

Hradec vyrovnal, Slavkov dal dvě branky

Hosté se dočkali vyrovnávací branky pět minut po přestávce, když přesný centr Víchy našel hlavu kapitána Krejsy, který byl nekompromisní – 1:1. Hosté pak ožili a do druhého domácího gólu byli aktivnější. V 56. minutě ale Slavkov znovu vedl, když odražený balon sebral Urban, který jej dále posunul na Kosteru, jenž jej prodloužil na Hendrycha, který prostřelil Waignera – 2:1. Od této chvíle měl Slavkov zápas od kontrolou. Po hodině hry Hendrycha vychytal Waigner. Dvacet minut před koncem navrátilec Král navedl míč, kterým našel Gračanina, jenž přihrávkou pod sebe nabil pro Schneidera, který vsítil svou druhou branku v zápase – 3:1. Ve zbytku utkání se duel už jen v poklidu dohrál a Slavkov mohl slavit další výhru.

 

Slavkov v dalším kole bude hostit Krásné Loučky. Hradec doma přivítá Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Výhra je dobrá, ale nemělo to dneska moc tempo. Bylo to takové ospalé. Na balonu jsme byli více, góly jsme dali po pěkných akcích a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Dneska nemám co klukům vytknout. Bojovali po celý zápas. Škoda, že jsme nedali v prvním poločase první brankou, a naopak jí inkasovali v jeho závěru. Pak jsme sice rychle vyrovnali, byli jsme lepší na míč. Po druhé brance už pak byl soupeř lepší.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - T. Marek [-] , J. Quis [-] , J. Schneider [-] (69. Š. Žilka [-] ) , T. Dietrich [-] , D. Marek [-] (76. A. Honka [-] ) , R. Hendrych [-] , K. Kurka [-] , D. Gračanin [-] (57. J. Král [-] ) , M. Kostera [-] , R. Urban [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - D. Večerka [-] , T. Hebelka [-] (86. L. Kachtík [-] ) , L. Hruška [-] (46. M. Černín [-] ) , R. Dušek [-] , D. Pekárek [-] (72. D. Žurek [-] ) , T. Krejsa [-] , L. Vícha [-] , P. Hellebrand [-] , J. Tůma [-] , J. Kvasnička [-] (82. M. Rampáček [-] )

ŽK: 52. J. Kvasnička , 68. T. Hebelka .
Hráči zápasu: J. Schneider - P. Hellebrand .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Kamil Pauler
Tip experta: výhra domácích

Slavkov si doma body pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích