Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nabídl dramatickou podívanou.


Branky


0

Zápas prvního s třetím, je zárukou pěkné podívané. Konalo se drama nebo to byl jednoznačný zápas...?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím.

Začátek zápasu byli hosté lepším týmem, zatlačili domácí před svou branku. Z tlaku, který produkovali hosté ale těžili domácí, kdy po brejku zakončuje domácí Aleš Dorazil a stav je 1:0. Vedoucím týmem tabulky to ale neotřáslo a dál hrál svoji nátlakovou hru. Domácí svými dobře provedenými brejky větrali hostující obranu a jedním povedeným se ujímají vedení 2:0.

Běží 33. minuta a domácí brankář Šenkýř zatahuje za brzdu poslední záchrany. Fauluje hostujícího útočníka a dostává po právu červenou kartu. Hosté i přes přesilu v poli nedokáží do poločasu nic vymyslet, a tak domácí v poločase můžou nabrat síly do jěště těžšího druhého poločasu.

 

Obrat se podařil.

Vstup do druhého dějství byl pro domácí hodně špatný. Hostující Kovanda ve 47. minutě snižuje na 2:1, domácí v deseti inkasují o dvě minuty později znovu. Trefuje se Roček David a je vyrovnáno. Domácí tým je na balonu lepší, ale hosté jsou v téhle chvíli zápasu velmi produktivní.

A když se v 56. minutě trefuje hostující Krejčí a otáčí stav zápasu na 2:3, s domácími to nevypadá dobře. O jednoho muže méně a ještě dostat tři branky během deseti minut to je vážně na ručník. Domácí, ale ukazují velký charakter a v 63. minutě domácí Jelínek srovnavá na 3:3. Domácí i v deseti byli vyrovnaným  soupeřem, dalo by se říct že byli i lepší na míči. Domácí chtěli tento zápas zlomit ve svůj prospěch a byli k tomu blíž, když jim byla nabídnuta šance v podobě penalty, alůe domácí hráč ji nedal. Brankář hostí Hynek vytáhnul výborný zákrok a dovedl zápas k pokutovým kopům.

Hosté si vystřelili bod navíc.



Sestavy


Fotbal Žichlínek
P. Šenkýř [-] - V. Zahradník [-] (82. P. Kočí [-] ) , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] , M. Černý [-] (46. L. Jelínek [-] ) , A. Antes [-] (34. D. Valenta [-] ) , J. Ptáček [-] , L. Vaníček [-] , M. Pánik [-]

Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , F. Krejčí [-] , R. Špaček [-] , R. Kroczak [-] (75. D. Jironč [-] ) , J. Dostálek [-] (85. P. Kmošek [-] ) , J. Kovanda [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , D. Roček [-] , M. Šponar [-]

ŽK: 64. L. Vaníček , 89. J. Šenkýř - 40. J. Dostálek , 60. R. Špaček , 66. M. Šponar . ČK: 33. P. Šenkýř .
Místo: Žichlínek. Počet diváků: 120. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HEJL Jan, RESLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.