3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou vyrovnaných celků skončil remízou


Branky


0

Do Budyně přijely Polepy, které se chtěly odrazit k lepším výkonům a pomalu začít stoupat tabulkou, v posledních zápasech se jim ovšem příliš nedařilo. Domácí celek se chtěl před svými fanoušky udržet v poklidném středu tabulky a do dnešního zápasu vstupoval jako mírný favorit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodla jediná branka

Do zápasu lépe vykročila domácí Budyně, která se od začátku zápasu snažila více držet balón na svých kopačkách a prosazovat se především po centrovaných míčích. První šanci měl na svých kopačkách domácí Jiří Tregner, který se pokoušel prostřelit brankáře prudkou střelou, ale jeho střela postrádala přesnost. Další šanci měl hostující Jiří Svoboda, který se pokoušel prosadit hlavou, jeho hlavička skončila ovšem těsně nad bránou. Ve 22. minutě se dokázal prosadit hostující Jiří Svoboda, který se velmi dobře uvolnil přes obránce a střelou k tyči otevřel skóre zápasu - 0:1. Budyně se poté pokoušela zvýšit svoji aktivitu. 28. minuta a velkou šanci měl domácí Jan Kekula, který se dostal k hlavičce po centru, ale svojí hlavičku usměrnil pouze do tyče. Budyně měla poté další šanci, když se o střelu z vápna pokoušel Jiří Šolc, ale jeho střela byla zblokována a následně letěla těsně vedle brány. První poločas již žádnou zajímavou situaci nepřinesl, a tak Polepy zvítezily v prvním poločase 0:1. 

Zvýšená aktivita Budyně zajistila remízu utkání

Budyně nastoupila do druhého poločasu nejlepším možným způsobem, když se ve 47. minutě prosadil Jiří Šolc, který se dokázal uvolnit přes obránce hostů a střelou do horní částí brány překonat brankáře Stanislava Procházku - 1:1. Budyně si poté vytvářela více brankových příležitostí než její soupeř, ale vždy byla obrana Polep velmi pozorná. Polepy se do šance dostaly v 58. minutě, když z levé strany centroval do vápna Tomáš Gorol a po zmatku v obraně se do zakončení dostal Jiří Svoboda, jneže ten z dobré pozice pouze přestřelil bránu. Další branková příležitost přišla v 74. minutě, když se po krásné kombinaci na jeden dotek dostal do zakončení z vápna domácí Jiří Tregner, jenže jeho střelu skvěle zneškodnil hostující brankář Procházka. Gólový okamžik přišel v 84. minutě když se o otočení zápasu postaral střelou z dálky domácí Jiří Šolc, který tak vsítil svoji druhou branku utkání - 2:1. Polepy poté vsadily všechno do útoku a snažily se domácí obranu překonat především vysokými míči a jeden z nich mohl slavit úspěch a to v samém závěru utkání, když se hlavičkou prosadil střídající Petr Matuška a vyrovnal tak na 2:2. Zápas již nic zajímaveho nepřinesl a oba týmy si rozdělily body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Viktorie Budyně nad Ohří
Jan Husar( trenér Budyně): "byl to zápas plný šancí a remíza je asi zasloužená, ikdyž jsme do zápasu šli s cílem zvítězit. Dobrý výkon předvedl Jiří Šolc."




Sestavy


TJ Viktorie Budyně nad Ohří
F. Krpeš [-] - V. Wippler [-] , L. Kokeš [-] , J. Krpeš [-] , J. Politeo [-] - J. Kekule [-] , F. Drátovník [-] , Z. Munzar [-] (70. T. Červený [-] ) , J. Politeo [-] - J. Šolc [-] (86. M. Škobis [-] ) , J. Tregner [-] (85. J. Rázek [-] )

FK Polepy
S. Procházka [-] - V. Záveský [-] , T. Myšák [-] , L. Horáček [-] , J. Grepl [-] - T. Gorol [-] , J. Vodička [-] , P. Horáček [-] (52. P. Matuška [-] ) , P. Hoznědl [-] - M. Trojánek [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 25. L. Kokeš , 43. Z. Munzar , 90. J. Kekule - 67. P. Hoznědl , 92. V. Záveský .
Místo: Budyně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bartoš Václav - GAUBE Jan, NEDOROST Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 22 81:17 60
2 Podřipan Rovné 24 72:32 59
3 Hoštka 23 97:44 51
4 SK Libotenice 23 57:33 48
5 SK Liběšice B 24 47:52 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 24
2 Tomáš Juraš 22
3 Vladimír Flégl 20
4 Dominik Pešek 19
5 Michal Štulc 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 89 66,9% 3
2 Venca Likeš 87 59,2% 1
3 Radek Hruška 53 38,1% 0
4 Miroslav Liška 24 49,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku