Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastické Radovesice si s chutí zastřílely proti oslabenému soupeři z Předonína


Branky


0

Domácí Předonín měl znovu problém se sestavou a do zápasu nastoupil jen v 10 lidech, na druhé straně nastoupily ve velmi dobré formě hrající Radovesice, které se snažily prodloužit svoji úspěšnou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek utkání rozhodl zápas a určil ráz celého utkání

Předonín, který v minulém utkání zvítězil, chtěl před domácími fanoušky potvrdit zlepšující se formu, ale opět se hráči nedokázali sejít a to se ukázalo jako naprosto klíčové. Radovesice se do svého soupeře pustily s velkou parádou a hned ve 3. minutě se prosadily. Rychlý útok ze strany využil hostující Milan Prágl a přesnou střelou prostřelil domácího brankáře a otevřel skore utkání. Hráči Předonína udělali ihned po rozehrávce velkou chybu a nabídli možnost Davidu Laubemu, který se prosadil střelou z vápna a zvýšil již na 0:2. Domácí byli očividně velmi frustrováni začátkem utkání a dělali obrovské chyby v rozehrávce. Další chyba přišla v 8. minutě, kdy domácí obrana ztratili u svého vápna míč a toho dokázal využít, znovu pozorný, David Laube - 0:3. Předonín již od této chvíle působil zcela rezignovaně a kupili jednu chybu za druhou. V 11. minutě hostující David Laube znovu ukázal své kvality a zkompletoval svůj hattrick, který se stal také nejrychlejším hattrickem tohoto ročníku. Poté již začal svoji show ve velké pohodě hrající David Kučera. První branku vstřelil v 16. minutě, kdy dokázal využít svého důrazu, prostřelil brankáře a zvýšil tak na 0:5. Další branku přidal David Kučera ve 20. minutě, když se dokázal prosadit po přesném centru - 0:6. O další branky se poté zasloužil Robert Muhlfait, který dokázal do konce prvního poločasu vsítit tři branky a Tomáš Hora, který přidal další dvě. Naprosto odevzdaní domácí vůbec nezvládali tempo zápasu a to zapříčinilo v 31. minutě faul domácího Pavla Božíka, který za tento zákrok viděl červenou kartu a Předonín musel zbytek zápasu dohrávat v devíti lidech. Poslední branku prvního poločasu vsítil David Kučera a stal se třetím hostujícím hráčem, který dal v prvním poločase tři branky. První poločas skončil naprosto jednoznačným vítěztvím hostů 0:13.

 

Druhý poločas se trefoval už jen David Kučera

Druhý poločas se hrál v již mnohem pomalejším tempu, ale i tak domácí Předonín inkasoval velmi brzy. 50. minuta a svůj čtvrtý gol přidal David Kučera, když se dokázal prosadit hlavou a zvýšil tak na 0:14. Domácí Předonín ani ve druhém poločase nezlepšil svůj výkon a ztrácel velmi brzy míče. Jednu ze ztrát využil znovu David Kučera a povedenou střelou z dálky přidal svoji pátou branku utkání a 15. gól svého týmu. Zápas se poté trochu uklidnil a spíše se již dohrávalo a čekalo na konec utkání. Předonín se pokusil o střelu v 58. minutě, ale ani tento ojedinělý pokus nevystrašil hostujícího brankáře. 68. minuta a poslední branka utkání, kterou trefil skvěle hrající David Kučera. Dokázal se prosadit po přesném centru a vsítit tak svoji šestou branku. Zápas se poté již opravdu jen dohrával a když ani David Laube nepřidal další branku, tak rozhodčí ukončil zápas ve kterém Radovesice zvítězily zcela jasně 0:16.



Ohlasy k zápasu



Radovesice
Tomáš Hora (Trenér Radovesic): "Naprosto jednoznačné vítězství, které ovlivnil především počet domácích hráčů. Výborný výkon především od Davida Laubeho a Davida Kučery, ale skvěle hrál i zbytek týmu."



Sestavy


Předonín
M. Soušek [-] - L. Slavík [-] , D. Filler [-] , P. Galaš [-] , N. Doležal [-] , P. Božík [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Mysík [-] , P. Soušek [-] , T. Flodr [-]

Radovesice
Š. Zelinka [-] - D. Laube [-] , D. Kučera [-] , T. Hora [-] , M. Beránek [-] , Z. Meduna [-] , M. Prágl [-] (46. O. Pastyřík [-] ) , J. Horák [-] , P. Fiala [-] , L. Horký [-] , R. Muhlfait [-] (46. V. Manda [-] )

ČK: 31. P. Božík .
Místo: Předonín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Biolek Radomír - VLAŠIČ Miroslav, ŠORM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 23 86:20 63
2 Podřipan Rovné 24 72:32 59
3 Hoštka 23 97:44 51
4 SK Libotenice 24 57:34 48
5 SK Liběšice B 24 47:52 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 24
2 Tomáš Juraš 22
3 Vladimír Flégl 21
4 Dominik Pešek 19
5 Michal Štulc 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 89 66,9% 3
2 Venca Likeš 87 59,2% 1
3 Radek Hruška 53 38,1% 0
4 Miroslav Liška 24 49,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku