Rozhovor s hráčem 20. kola OP Karlovy Vary, Tomášem Hronem

0

Hlasování o nejlepšího hráče 20. kola okresního přeboru Karlovy Vary vyhrál útočník Jáchymova Tomáš Hron. Rozhovor s tímto hráčem si můžete přečíst v tomto článku.

 

Jak jste se dostal k fotbalu?

 

K fotbalu jsem se dostal už jako malý kluk. Hrál jsem v Jáchymově kde dnes hraji, pak jsem se dostal do Karlových Varů a poté jsem chvíli hrál ve Werde v Německu, za rok jsem se ale vrátil do Jáchymova.

 

Jak byste nám ohodnotil vlastními slovy utkání?

 

Utkání se Starou Rolí bylo dobré, pískal zkušený rozhodčí a hráči Staré Role nejsou zbytečně nervźní. Fotbal si myslím že byl koukatelný. Hlavně nebyly žádné hádky nebo zákeřné fauly, jako se v téhle soutěži běžně stává. Hrálo se dobře, i když jsme mohli dát spoustu dalších šancí.

 

Jak byste popsal branky, které jste proti St.Roli vstřelil?

 

Proti Roli jsem vstřelil branky hlavně díky dobré praci naší zálohy a chybám obrany Staré Role. Na góly to nebyla žádná hitparáda.

 

Jak vidíte šance Vašeho týmu ve zbytku sezóny?

 

Šanci ve zbytku sezóny vidím velikou. Budeme se snažit posunout Jáchymovský fotbal výše . Tím se myslím dostat se do fáze, kdy máme dost mladých hráčů i starších zkušených a hlavně jsme skoro všichni z Jáchymova, podmínky máme na zápasy i tréninky na okresní přebor hodně dobré, pan Hellmich (předseda klubu, pozn. red.) se o trávník a nás stará velice dobře.

 

Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění?

 

Ve fotbale mám již třetím rokem problémy s kolenem, ale nějak se stím vypořádám. K tomu se trochu peru s nadváhou, ale nějaký ten párek si samozřejmě rád dám.

 

Gratuluji k vítězství v anketě a děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou