Tip experta na 25. kolo - Plzeň kraj - 1.A třída!

0

Šestadvacáté kolo se blíží a my vám opět přinášíme váš oblíbený TIP Experta. Ani o tom víkendu nebude nouze o zajímavé duely a jejich možný výsledek se pro náš portál pokusil odhadnout trenér lídra ze Lhoty Petr Nykles.

 

 

 

 

 

 

Žihle (14.) vs. Žichovice (8.) – sobota 09. května od 14:00

 

Tip 1 – Dle mého názoru zvítězí domácí. Ať již vzhledem k povrchu či trápení hostů se sestavou. Žichovicím hraje, kdo by neměl, chybí jim hodně lidí.  

 

 

Nýřany (13.) vs. Senco Doubravka B (12.) – sobota 09. května od 17:00

 

Tip 2 - Je to o Doubravce a jejich možnosti zapojení hráčů z A-týmu. Ovšem s námi hráli i mladí kluci dobře, hodně běhali, napadali. U Nýřan jsou zápasy zase o proměňován šanci. Proti nám byli hodně zalezlí, ale když museli začít hrát, měli snad čtyři gólovky, ale neproměnili.

 

 

Lhota (1.) vs. Chodský Újezd (3.) – sobota 09. května od 17:00

 

Tip 1 – Byl bych špatný patriot, kdybych nám nevěřil. Ovšem jsem zde dva roky a ještě jsme je neporazili. Doma jsou sice lepší, ovšem i tak jsou velice nepříjemní, agresivní, ale chceme to už zlomit.

 

 

Pačejov (6.) vs. Slavoj Mýto (2.) – sobota 09. května od 17:00

 

Tip 1 – Skvělou práci odvádí trenér Luboš Vašice. My se známe, radíme si, voláme si, je znát jeho rukopis. Doma Pačejov vyhraje.

 

 

Staňkov (16.) vs. Nýrsko (11.) – sobota 09. května od 17:00

 

Tip 2 – My jsme ve Stankově ztratili a bylo to za podivných okolností. Ale nyní přijde, že už to asi vzdali a hosté si tak odvezou body.

 

 

Nepomuk (7.) vs. Chodová Planá (15.) – sobota 09. května od 17:00

 

Tip 1 – Tady to vidím jako jasnou záležitost, Nepomuk se poslední dobou hodně zvedl.  

 

 

Luby (5.) vs. Křimice (10.) – neděle 10. května od 17:00

 

Tip 0 – Hosté mají dobrou formu, jenže v Lubech to je těžké – mají menší hřiště, dobré fanoušky, takže se asi body budou dělit.  

 

 

Stod (9.) vs. Svéradice (4.) – neděle 10. května od 17:00

 

Tip - 0 - Hosté jsou pro mě milým překvapením. Nevím ale, jestli mají ambice postoupit. Naopak Stod je zatím zklamáním, má kolísavé výsledky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou