Roman Kukleta by zatleskal brance, která rozhodla o titulu Muž kola pro Jana Pánka

0

     Jan Pánek byl v nominaci již za předchozí kolo. Jeho druhý vstup do sestavy kola mu přinesl vítězství v této anketě.  O toto musel hodně bojovat s dalšími dvěma pronásledovateli Michalem Pohankou z Kohoutovic a Marcelem Nováčkem z Újezda. Všichni tři se vešli do 3% rozdílu. 

1. Jan Pánek, TJ Rajhradice - 26% hlasů

Jan Pánek vystřihl výstavní nůžky, kterými překrásně rozvlnil síť Horních Kounic a navíc to byla branka vítězná. To, že v Rajhradicích potřebují vyhrávat všichni vědí, stejně vědí , že tak krásné branky se moc nevidí. Podobný zásah vynese cenu gól roku Romanu Kukletovi.

2. Michal Pohanka, TJ Taran Kouhovice - 24 % hlasů

Remízový král z Kohoutovic opět body půlil. Byl u tohoto u Michal Pohanka, který se na tom podílel měrou vrchovatou. Pět minut před koncem svým zásahem získal bod proti Blížkovicícm. 

3. Marcel Nováček, SK Újezd u Brna - 23 % hlasů

Brankář Újezdu svými zákroky v zápase se Šatovem zřejmě rozhodl o tom, že z travnaté plochy svého soupeře odjeli s bodovým ziskem. Nebýt jeho, tak by Šatov slavil vítězství a Újezd by se přiblížil sestupovému pásmu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou