Hráčem kola se stal Lubomír Minks z Křižanovic

0

Dva dny utekly a my tu pro Vás máme vyhlášení hráče 21. kola OP Vyškov. Hlasování opět ovládl borec z Křižanovic, ale ostatní se drželi těsně za ním. Zde jsou výsledky.

1. Lubomír Minks - 30 %

 Kvalitní obránce Křižanovic. Proti Švábenicím bojoval seč mu síly stačily. Za jeho bojovnost a nasazení byl právem zvolen do sestavy kola a ovládl celé hlasování. 

2. Zdeněk Hrda - 18 %

Vstřelil krásný úvodní gól utkání. Po celý zápas byl aktivní na pozici levého záložníka, výborný na míči. Bojoval jak dopředu tak i do obrany. Tento zápas se mu povedl. Druhé místo míří do Švábenic.

3. Patrik Janovský - 10 %

Drnovický záložník. Dlouhou dobu se léčil s kolenem, ale v poslendích zápasech už je na plno k dispozici pomoci svému týmu. Proti Dědicím odehrál výborný zápas a právem si zaslouží být na tomto místě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou