Lubomír Minks: "Fotbal byl u mě vždy na prvním místě."

0

Dnes Vám exklusivně přinášíme rozhovor s hráčem 21. kola OP Vyškov. Není jim nikdo jiný než křižanovický Lubomír Minks.

 

1. Představte se nám a popište nám svoji fotbalovou kariéru od prvopočátku doposud.

 

S fotbalem jsem začínal v 5ti letech jako hráč Milonic, kterým jsem dodnes. Za žáky jsem působil v Brankovicích, v dorostu pak byly mojí domovinou Bučovice, kde jsem pokračoval i v mužích. Za muže jsem pak vystřídal ještě další dvě mužstva a to Brankovice a Bohdalice. Nyní již čtvrtou sezónu působím v Křižanovicích.

 


2. Křižanovice se momentálně nacházejí na druhém místě, ale po posledních kolech se na Vás dotahují Drnovice. Vnímáte nějak toto "soupeření", nebo se soustředíte jen na sebe?

 

Tabulky samozřejmě sledujeme, ale hrajeme si svůj fotbal J. První polovina tabulky je dost vyrovnaná. Drnovice jsou momentálně jeden z nejsilnějších týmů okresu, ale věřím, že po konci sezóny budeme před nimi.

 

3. Poslední zápas jste remizovali se Švábenicemi. Jaký jste měl ze zápasu pocit?

 

Šance na výhru byla, ale našim mínusem jsou neproměněné gólovky.

 

4. Teď Vás čeká zápas proti předposledním Lysovicím, kteří ale poslední dva zápasy vyhrály, ale pořád je možný jejich sestup. Myslíte, že to bude těžký soupeř?

 

Lysovice budou doma určitě silný soupeř, který potřebuje body. Já si ale myslím, že je v našich silách je porazit.

 

5. Děláte ještě nějaké jiné sporty, nebo Vás lákal vždy jen fotbal?

 

Na prvním místě u mě byl vždycky fotbal, a tak to zřejmě i zůstane. Rekreačně si však rád zahraju tenis a letos v zimě jsem se nechal ukecat na snowblady a musím říct, že mě celkem nadchly.

 

6. Kterému fotbalovému týmu fandíte?

 

Jsem z Moravy, takže fandím všem moravským týmům. Ovšem děda i taťka fandili vždy pražské Slávii, tak mi to tak zůstalo.

 

7. Vaše životní motto?

 

To chce klid!

 

8. Sledujete někdy stránky fotbalunas.cz?

 

Ano sleduji celkem pravidelně, čtu reportáže nejen z okresu, ale i jiných soutěží. Projektu fandím, protože mám informace o dění na ostatních zápasech.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou